live
0-0

Husson paraatipelastus alusti voiton IFK:lle

IFK-Sport 5-2 (1-1, 1-0, 3-1)

IFK sai kahteen erään painajaismaisen startin kotipelissä Sportia vastaan. Avauserän ensimmäisellä minuutilla Sport meni 1-0-johtoon ja kolmannen erän alussa vierasjoukkue tasoitti pelin 2-2:een. Jälkimmäisen maalin jälkeen IFK oli pahasti nesteessä, sillä Sport pääsi 2-1-ylivoimahyökkäykseen. Charles Bertrand ampui terävästi poikittaissyötöstä, mutta Ville Husso venyi uskomattomaan torjuntaan.

– ”Hude” oli kuin hämähäkki. Se torjunta muutti pelin kulun. Ilman sitä torjuntaa illasta olisi tullut todella vaikea, sanoi IFK:n sentteri Corey Elkins.

Kolmannen erän ensimmäiset minuutit sujuivat vaisusti, mutta kesken Sportin ylivoiman Teemu Ramstedt karkasi läpiajoon ja upotti kauden kolmannen alivoimamaalinsa ajassa 49.04. Siitä eteenpäin IFK istui kuskin paikalla ja kun matsia oli jäljellä nelisen minuuttia, kotijoukkue iski kaksi kertaa 26 sekunnin sisään. Ensin Tomas Zaborsky harhautti Sportin puolustajan ja teki läpiajostaan maalin, sitten Arttu Luttinen ohjasi Daniel Grillforsin mestarillisen syötön maaliin. Byyri oli Luttiselle kauden 15:s.

IFK:n kaksi ensimmäistä maalintekijää olivat Elkins ja Yohann Auvitu. Maali oli Auvitulle kauden kuudes.

Ottelun tilastot

IFK:N PALKITUT

Ravintola Mamma Rosa: Corey Elkins
Ravintola Vespa: Arttu Luttinen

Näytä kaikki uutiset