live
0-0

Rankkarivoitto Lappeenrannasta – Lankinen voiton takuumiehenä

SaiPa-IFK (1-1,0-0,0-0,0-0,0-1)

Perjantai-illan reissu Lappeenrantaan ja loppuunmyytyyn Kisapuistoon oli IFK:n osalta onnistunut. Ratkaisu venyi kuitenkin aina voittomaalikilpailun kahdeksanteen pariin asti, kunnes Juuso Puustinen ratkaisi voiton IFK:lle. Puustinen vastasi myös joukkueen ainoasta osumasta varsinaisella peliajalla.

IFK:n maalia tänä iltana vartioinut Kevin Lankinen oli yksi joukkueen avainpelaajista 34 torjunnallaan. Kahdeksasta rankkarista Lankinen torjui seitsemän.

Ottelun avauserässä maalinteon aloitti IFK. Corey Elkins kauhoi voiton hyökkäyspään aloituksesta, ja Juuso Puustinen löi kiekon suoraan syötöstä Jussi Markkasen selän taakse. Hetkeä myöhemmin SaiPa iski kuitenkin tasoituksen, ja tuo osuma jäi lopulta varsinaisen peliajan viimeiseksi maaliksi. Ja kun jatkoajallakaan ei ratkaisua nähty, haettiin ratkaisu lopulta rankkareilta.

IFK:n ensimmäisestä onnistumisesta vastasi Nikolai Goldobin, joka ei jättänyt veivailullaan mitään palaa SaiPa-veskarille. Sitten alkoikin epäonnistuneiden rankkareiden sarja, joka loppui vasta kahdeksannessa parissa, kun sairastuvalta pelikuntoon palautunut Juuso Puustinen pääsi vuoroon. "Pudi" harhautti maalivahdin ja nosti kiekon tyylikkäästi rystyllä yläpesään ja varmisti näin kaksi pistettä tuliaisina Stadiin.

IFK:n alivoimapelaaminen on ollut koko alkukauden ajan vaisua. Tänään kuitenkin alivoimapelaaminen toimi, eikä alivoimalla pelattaessa nähty yhtään takaiskua.

Huomenna IFK joutuu Nordiksella todelliseen testiin, kun vastaan luistelee sarjakärki JYP. Skaffaa liput huomiseen matsiin tästä.

Näytä kaikki uutiset