logologo
HIFKKärpät
pe 01.11.2024 klo 18:30

Irtoliput myynnissä än-yy-tee: NYT!

Otteluohjelmat ovat keskenään veljeksiä, mutta eivät kaksosia. Alkavalla kaudella HIFK pelaa tuttuun tyyliin 60 runkosarjamatsia, joista 30 himassa Nordiksella. Kiekko-Espoon paluu Liigaan nosti joukkuemäärän 16:een, joten jengien keskinäisten matsien lukumäärä muuttuu edelliskaudesta uusien välisarjojen takia. HIFK pelaa kaikkia muita joukkueita vastaan neljästi, mutta Sportia vastaan kahdesti ja Kärppiä vastaan kuusi kertaa.

Flabat kaikkiin himamatseihin ovat nyt myynnissä Ticketmasterin kautta.

HIFK:n kotimatsit viikonpäivittäin

Tiistai: 1 ottelu

Keskiviikko: 10 ottelua

Torstai: 2 ottelua

Perjantai: 8 ottelua

Lauantai: 9 ottelua

Kausi 2024-25 alkaa tiistaina 10.9. Nordiksella sarjanousija Kiekko-Espoota vastaan. Osta flabasi tästä, ettet jää ilman. Liput liikkuvat.

Merkitse kalenteriisi punakynällä myös Liigan 50-vuotisjuhlapeli HIFK-Ässät, joka pelataan Nordiksella perjantaina 22.11. Luvassa on menneiden muistelua, menoa ja meininkiä sekä tietysti tuttua Ässät-mähinää rakkaan kilpakumppanin kanssa. Flabat tästä.

Kauden aikana pelattavista muista teemapeleistä ilmoitellaan myöhemmin.

Merkille pantavaa viikkorytmityksen vastustajaosumissa on se, että Kärpät pääsee hikoilemaan Nordiksen perjantailöylyihin täydet kolme kertaa. Lauteet täyttyvät nopeasti, ole siis heti hereillä Kärpät-matsien kanssa.

Kymmenestä lauantaimatsista neljä pelataan tamperelaista vastaan (Tappara x 2 ja Ilves x 2) ja kaksi Pelicansia vastaan.

Back to Back -matsit

HIFK pelaa kauden aikana neljä ”aitoa” Back to Back -sarjaa (matsit peräkkäisinä päivinä pe-la). Näistä kaksi käydään akselilla Stadi-Oulu, kun HIFK kohtaa Kärpät marraskuun alussa ja runkosarjan loppuhuipennuksessa maaliskuun puolivälissä. HIFK:n himamatsit 1.11. ja 14.3.

Tammikuussa Back to Back -sarjat skulataan myös Pelicansia (Nordiksella la 4.1.) ja Ilvestä (Nordiksella la 18.1.) vastaan.

Kolme muuta Back to Back -sarjaa pelataan muutaman päivän puhallustauolla.

Ensimmäinen näistä matsikaksikoista nähdään heti avausviikolla, kun tiistaisen 10.9. kotiavauksen jälkeen HIFK kohtaa Kiekko-Espoon vieraissa kolme päivää myöhemmin. Jukureita vastaan vedetään samanlainen duo ke 9.10. ja pe 11.10., joista ensimmäinen matsi Nordiksella. Seuraavalla viikolla (ke 16.10. ja pe 18.10.) stadilaiset kohtaavat tuplamatsissa TPS:n. Tämänkin sarjan avausottelu pelataan Stadissa.

Kiinnitä katseesi myös marras-joulukuun havinoille. Silloin HIFK pelaa varsin erikoisen miniohjelman, kun kymmenestä matsista kahdeksan on Nordiksella. Viiden matsin Himatuubin (28.11.-11.12.) vastustajat ovat Kiekko-Espoo, Tappara, Lukko, JYP ja KooKoo.

Flabat fikkaan. Nähdään Nordiksella!

Näytä kaikki uutiset