logologo
HIFKPelicans
la 28.09.2024 klo 17:00

SEURAAVA PYSÄKKI: RAUMA

Sarjakakkosena oleva HIFK palaa askiin vieraskamppailussa Rauman Lukkoa vastaan. Kaksi viimeisintä otteluaan (Pelicans ja Kärpät) yhteismaalein 10-3 voittaneen kotijoukkueen sarjasijoitus on kuudes. Stadilaisten neljän matsin voittoputki katkesi lauantaina SaiPaa vastaan, mutta satakuntalainen perjantai-ilta tarjoaa uuden mahdollisuuden voittoraiteille paluuseen.

Lukon tehokas ulkomaalaistrio Steven Jandric (4+2), Karson Kuhlman (2+4) ja Jakob Stenqvist (0+6) tulee saamaan stadilaisten erityishuomion, kun vastaavasti kotijoukkue kiinnittää katseensa HIFK:n juonikkaaseen ylivoimaan ja kultakypärä Jori Lehterän (3+8) ja tehopakki Luke Martinin (3+4) puuhiin.

HIFK:n kokoonpanossa nähdään muutamia loukkaantumisista johtuvia sinksauksia. 901:n Liiga-matsinsa SaiPaa vastaan pelanneen hyökkääjä Juhani Jasun vamma vaatii leikkaushoitoa. Hänen toipumisennusteensa pelikuntoon on viisi kuukautta. Pelaavasta kokoonpanosta on loukkaantumisen vuoksi pudonnut myös Daniel Mäkiaho, jonka ennuste on 5-6 viikkoa.

Valmennusjohto on nostanut rosteriin Kolleissa alkukaudella kuusi matsia tehoin 1+6=7 pelanneen hyökkääjä Aatu Karjalaisen. Liiga-debyyttinsä Raumalla tekevä Aatu esiintyi edustusjoukkueen mukana jo elokuun treenimatseissa, joten aivan tuntemattomaan nuorukainen ei hyppää.

Illan matsi alkaa 18.30.

Radion kuuntelijoita palvelee Ipe Pitkänen, joka selostaa matsin Classic Hitsin taajuudella.

Suora tv-lähetys MTV Katsomossa alkaa 18.15.

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
50 Rastislav Elias (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 21 Jori Lehterä ”C” – 81 Iiro Pakarinen ”A”
47 Leo Komarov – 77 Petr Kodýtek – 43 Vincent Marleau
78 Jesse Seppälä – 63 Panu Mieho – 88 Joonas Rask
82 Aatu Karjalainen – 79 Santeri Hartikainen – 45 Micke Åsten

PUOLUSTAJAT

6 Tony Sund – 2 Luke Martin ”A”
4 Niklas Nykyri – 3 Ronald Knot
40 Petteri Lindbohm – 33 Aron Kiviharju
83 Einari Luhanka

Loukkaantuneet/sairastuneet: Ilari Melart (1-2 viikkoa), Juhani Jasu (n. 5 kuukautta), Daniel Mäkiaho (5-6 viikkoa)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset