HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

PITSITURNAUS: HIFK jatkopeleihin – välierät pelataan illalla

HIFK voitti aamupelissä Tapparan ja hävisi TPS:lle iltapäivällä.

Voittopelissä Tapparaa vastaan HIFK:n ykköstykki oli puolustaja Miro Karjalainen. Tämä tuli hivenen puskista, sillä puolustajakolossin vahvuudet ovat yleensä muualla kuin tehopisteiden nakuttamisessa. Karjalainen sai kakkossyötön Anton Lundellin 1–1-maaliin ja teki itse voittomaalin reilu minuutti ennen loppusummeria. Rankkariskabassa Karjalainen teki vielä maalin. Gordie Howen hattutemppu jäi siis yhden tappelun päähän.

– No joo, se jäi nyt tekemättä. Mutta kai se rankkarimaali oli ihan hyvä kruunu pelille, Karjalainen sanoi.

HIFK:n joukkueen päivä alkoi aikaisin, sillä ensimmäinen matsi Tapparaa vastaan oli jo kello 8.45. TPS kohdattiin puolenpäivän jälkeen ja välierät alkavat illansuussa. Joukkue on ollut yhdessä jäällä vasta neljänå päivänä omatoimisen jakson jälkeen, mutta pitkän kevään ja kesän jälkeen oli hienoa päästä taas pelaamaan.

– Ensimmäinen matsi oli ihan ok ja oli kiva pelata. Toinen matsi oli vähän nihkeä, mutta eiköhän me saada taas iltaa kohti vauhtia peliin.

Iltapäivän aluksi HIFK pelasi TPS:aa vastaan, mutta tällä kertaa stadilaiset jäivät ilman maaleja. TPS teki osuman per erä ja voitti 2–0. Tappiosta huolimatta HIFK eteni pudotuspeleihin, jotka alkavat kello 17.30.