CHL: IFK tasatilanteesta toiseen osaotteluun

Fribourg-IFK 2-2 (0-0, 1-1, 1-1).

CHL:n ensimmäisen pudotuspelikierroksen avauspeli Fribourg-IFK päättyi tasatulokseen 2-2. Joukkueet kohtaavat toisessa osaottelussa Stadissa ensi viikon tiistaina alkaen kello 18.30.

Avauserässä IFK oli liikkeellä terävästi ja pystyi tiiviillä keskialueen pelillä puuduttamaan Fribourgin vauhdikkaat hyökkäykset. IFK hallitsi myös kiekollista peliä ja pitkät pyöritykset hyökkäyspäässä olivat myrkkyä Fribourgin puolustukselle, vaikka maaleja ei nähtykään. Fribourg sai harvat paikkansa IFK:n muutamasta keskialueen kiekonmenetyksestä.

Toisessa erässä nähtiin maaleja, joista ensimmäisen teki kotijoukkue, kun Jeff Tambellini teki maalin edestä 1-0 tasavajaalla. 31 peliminuutin kohdalla Nikolai Goldobin pääsi yksin läpi ja veivasi yhden CHL-kauden hienoimmista maaleista. Kannattaa siis katsoa ottelun maalikooste CHL:n nettisivuilla. IFK:lla oli toisen erän lopulla hyviä paikkoja siirtyä johtoon, mutta tehottomuus vaivasi joukkuetta. Sami Blomqvistilla oli läpiajo, Tomas Zaborsky pääsi ampumaan pari kertaa läheltä ja Daniel Grillforsilla oli kaksi erinomaista maalipaikkaa, mutta lisää osumia ei toisessa erässä nähty.

Kolmannessa erässä Fribourg siirtyi 2-1-johtoon, mutta Zaborsky tasoitti kuusi minuuttia ennen kolmannen erän päättymistä. Lopussa molemmissa päädyissä nähtiin vaarallisia maalipaikkoja, mutta summerin soidessa peli oli tasan. Jatkopaikka ratkeaa kahden matsin yhteenlasketun maalieron perusteella, joten IFK tarvitsee ensi viikon pelistä voiton.

Ottelun tilastot näet täältä.

CHL:n pudotuspelikierros jatkuu ensi tiistaina, kun Fribourg saapuu Nordikselle. Tämän matsin perusteella luvassa on tiukkaa taistelua jatkopaikasta. Ole siis messissä ja skaffaa flabat Lippupalvelusta.