logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

CHL jatkuu huomenna – Puustinen ja Rask kehissä!

IFK saa kaksi tuntuvaa vahvistusta huomiseen peliin.

CHL jatkuu lauantaina, kun Tanskan mestarijoukkue SønderjyskE Vojens saapuu Nordikselle. IFK pieksi torstaina Krefeldin ja nosti pistesaldonsa J-lohkossa kahdeksaan. Edellä on pisteen erolla Skellefteå AIK.

Pistejahti jatkuu huomenna ja IFK saa hyökkäyskalustoon kaksi kovaa vahvistusta. Pienen kolhun takia torstaina sivussa ollut Juuso Puustinen hyppää laatikkoon, samoin kuin reilut kolme viikkoa sivussa ollut Joonas Rask.

Torstaina kolme upeaa maalia leiponut Teemu Ramstedtin ketju oli perjantain treeneissä samassa koostumuksessa. Kokoonpano julkistetaan noin kello 12 lauantaina, joten lopulliset ketjut selviävät silloin.

Lauantain matsin jälkeen IFK:n pelaajat ovat fanien tavattavissa Brewer’s Streetillä alkaen noin 15 ottelun päättymisen jälkeen.

Huom. ottelu alkaa kello 16.00. Lippujen hinnat kausikorttilaisille ja HIFK Fan Clubin jäsenille 11,50 euroa ja muille 17,50. Kausikorttilaiset ja Fan Clubin jäsenet voivat ostaa flabat Lippupalvelun myyntipisteistä kausi- tai jäsenkorttiaan näyttämällä. Jäähallin lipunmyyntipiste aukeaa kello 14.00.

Huomenna siis klyyvarit kohti Nordista!

Näytä kaikki uutiset