live
0-0

Grillfors: Lähdemme hakemaan kolmea pistettä

IFK kohtaa huomenna Euroopan parhaimmistoon kuuluvan Skellefteån.

Paikka CHL:n pudotuspeleissä on panoksena huomenna, kun kiekko putoaa jäähän Nordiksella. Vastassa on Skellefteå AIK, joka oli kaksi viikkoa sitten Ruotsissa pelatussa matsissa parempi numeroin 3-0.

Joukkue on tuttu IFK:n puolustajalle Daniel Grillforsille. Hän pelasi SHL:ssä HV71:n ja Linköpingin joukkueissa vuosien ajan Skelefteåta vastaan.

– Se on hyvä joukkue, joka prässää todella kovasti. He pelaavat kotona ja vieraissa samalla systeemillä, joten huomenna nähdään heti avauserässä, millainen matsi siitä tulee, Grillfors sanoi HIFK-TV:n haastattelussa.

Kahden viikon takaisessa matsissa Skellefteå pääsi kuskin paikalle ja nappasi tyylipuhtaan voiton. Nyt on kalavelkojen maksun aika, sillä IFK tarvitsee ainakin pisteen edetäkseen CHL:n pudotuspelivaiheeseen.

– Pelasimme siellä hyvin avauserän, mutta sitten hukkasimme oman pelimme. Nyt lähdetään hakemaan kolmea pistettä ja meidän pitää viedä peli heidän päätyynsä.

IFK-Skellefteå pelataan huomenna Nordiksella alkaen kello 18.30.

Lippuja myy Lippupalvelu. IFK:n kausikortit eivät ole voimassa CHL-peleissä, mutta kausikorttilaiset voivat ostaa matsiin etuhintaisia lippuja. Tsekkaa lisätiedot täältä.

Näytä kaikki uutiset