logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

IFK-Krefeld torstaina – tällaisia äijiä on vastassa

Torstain CHL-vastustajan riveissä on isoja ja taitavia pelaajia.

IFK nappasi arvokkaan vierasvoiton puolitoista viikkoa sitten Saksassa ja nyt on Krefeldin vuoro vierailla Stadissa. Krefeld johti edellistä matsia kolmannen erän alussa jo 3-1, mutta IFK käynnisti hurjan loppukirin ja voitti lopulta numeroin 5-3.

Voitto ei tullut helpolla, sillä vastassa ollut Krefeldin joukkue on täynnä melkoisia karjuja. Kamppailuvoiman lisäksi joukkueesta löytyy paljon taitoa, mikä sekin tuli selväksi edellisessä matsissa.

Tässä katsaus Krefeld Pinguinen mielenkiintoisimpiin pelaajiin.

Tomas Duba on yksi Saksan pääsarjan DEL:in parhaita maalivahteja. Liigassa hän on edustanut urallaan SaiPaa, TPS:aa ja Ässiä.

Oliver Mebus on järkälemäinen (206cm/109kg) puolustaja. Vahva kulmissa ja maalin edessä.

David Fischer on jenkkipuolustaja, joka ampuu erittäin painavia pommeja siniviivalta. Teki Krefeldin ensimmäisen maalin IFK:ta vastaan. Pelottava ase ylivoimapelissä.

Kanadalaispuolustaja Nick St. Pierre pelasi kolme vuotta Tsekin liigassa, HC Plzenin joukkueessa, jonka jälkeen siirtyi viime kaudeksi Krefeldiin.

Robin Weihager on mielenkiintoinen ruotsalaispuolustaja. Hän pelasi viime kaudella DEL2-sarjassa, mutta teki isot tehot (16+29=45) ja sai sopimuksen täksi kaudeksi Krefeldiin.

Adam Courchaine voitti DEL:in pistepörssin viime kaudella. Salamannopea ja luova kanadalaishyökkääjä teki viime kaudella 51 ottelussa tehot 29+45=74. Taitava käsistään, reagoi nopeasti ja vikkelä karkaamaan puolustajilta – kuten IFK sai viime matsissa huomata.

Daniel Pietta on Saksan maajoukkueen vakiokalustoa. Pelitaitava sentteri pelaa Courchainen ketjukaverina.

Herbert Vasiljevs on Latvian maajoukkueen ja Krefeldin monivuotinen kapteeni. Erittäin tehokas, pelitaitava ja ovela pelaaja.

Colin Long on vikkelä ja taitava jenkkihyökkääjä, joka pelasi viime kaudella Düsseldorfissa.

Tyler Beechey on takonut jo seitsemän kauden ajan tasaisesti pisteitä DEL:issä. Kanadalainen on taitava hyökkäyssuunnan pelaaja.

Francois Methot on kanadalaishyökkääjä, joka on kuulunut jo kymmenen kauden ajan DEL:in huippuhyökkääjiin.

Istvan Sofron on Romaniassa syntynyt, mutta Unkarissa kiekko-oppinsa saanut laitahyökkääjä.

Andreas Driendl on nopea luistelija, joka yrittää päästä vastustajan ihon alle.

Näytä kaikki uutiset