logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Mesta CHL:n pudotuspeleissä ratkeaa huomenna

IFK-Skellefteå huomenna Nordiksella alkaen kello 18.30.

IFK:n pelit CHL:ssä jatkuvat huomenna Nordiksella alkulohkon viimeisellä ottelukierroksella. Vastassa on hallitseva Ruotsin mestari Skellefteå AIK. Joukkueet kohtasivat kaksi viikkoa sitten Ruotsissa ja tuolloin Skellefteå oli parempi lukemin 3-0.

IFK on J-lohkossa toisena ja Skellefteå on varmistanut lohkovoiton. Alkulohkovaiheen jälkeen 11 lohkon ykköset ja viisi parasta lohkokakkosta etenevät pudotuspeleihin. IFK on tällä hetkellä kolmanneksi paras lohkokakkonen, mutta jatkoon pääseminen vaatii vielä pisteitä.

Tsekkaa lohkojen tilanne ja otteluohjelma CHL:n nettisivuilta ja tee omat spekulaatiosi jatkopaikkojen jaosta.

Lippuja matsiin myy Lippupalvelu. HIFK Fan Clubin jäsenet voivat ostaa otteluun etuhintaisia lippuja. HIFK Fan Club tiedottaa asiasta omille jäsenilleen.

IFK:n kausikortit eivät ole voimassa CHL-otteluissa. IFK:n kausikorttilaiset voivat ostaa pääsylippuja etuhintaan, joka on 11,50 euroa, sisältäen Lippupalvelun toimitusmaksun. Muille liput maksavat 17,50 euroa. Kausikorttilaiset voivat ostaa etuhintaisia lippuja kausikorttiaan näyttämällä Lippupalvelun myyntipisteistä tai Jäähallin myyntipisteestä, joka aukeaa ottelupäivänä kello 16.30.

Näytä kaikki uutiset