logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Ratkaisun hetket Nordiksella

IFK-Skellefteå tänään Nordiksella alkaen kello 18.30.

Panokset ovat kovat, kun kiekko putoaa tänään jäähän Nordiksella. IFK:lla on vastassaan Pohjois-Ruotsin ylpeys Skellefteå AIK, joka on voittanut maansa mestaruuden kahdesti peräkkäin.

CHL:ssä Skellefteå johtaa J-lohkoa ja joukkue on jo varma lohkovoittaja. IFK on Skellefteån perässä lohkokakkosena ja tarvitsee vielä ainakin pisteen selviytyäkseen jatkoon.Lohkovoittajat ja viisi parasta kakkosta pääsevät pudotuspeleihin.

Joukkueet kohtasivat Skellefteåssa kaksi viikkoa sitten ja tuolloin isäntäjoukkue oli parempi numeroin 3-0. Jatkoon päästäkseen IFK tarvitsee vielä ainakin pisteen, mieluiten tietysti kolme.

IFK:n kausikortit eivät ole voimassa CHL-otteluissa.IFK:n kausikorttilaiset voivat ostaa pääsylippuja etuhintaan, joka on 11,50 euroa, sisältäen Lippupalvelun toimitusmaksun. Muille liput maksavat 17,50 euroa. Kausikorttilaiset voivat ostaa etuhintaisia lippuja kausikorttiaan näyttämällä Lippupalvelun myyntipisteistä tai Jäähallin myyntipisteestä, joka aukeaa ottelupäivänä kello 16.30.

Näytä kaikki uutiset