Tiistaina CHL-puolivälierien toinen näytös

IFK lähtee tiistain matsiin yhden maalin etumatkalta.

Viime tiistain matsi IFK:n ja Frölundan välillä oli ehdottomasti yksi parhaista peleistä Nordiksella tällä kaudella. Vastassa oli Ruotsin liigan SHL:n sarjataulukon kärkijoukkue, joka vilisee maajoukkuepelaajia ja Ruotsin nuorten maajoukkueen kiekkoilijoita. IFK pystyi kuitenkin erittäin tehokkaasti riisumaan Frölundan aseista ja matsi oli tukevasti isäntien hallussa.

Nyt on edessä erilainen haaste, sillä Frölunda pelaa nyt kotihallissaan, jossa on isompi kaukalo kuin Nordiksella. Tiistain ottelu pelataan Frölundaborgissa, sillä kaupungin ykköshalli Scandinavium on samaan aikaan pelattavien salibandyn MM-kisojen käytössä.

Frölundan pelaajat miehittävät CHL:n pistepörssin kärkeä. Koko liigan pisteykkönen on Mathis Olimb, joka on tehnyt yhdeksässä ottelussa tehot 6+16=22. Hän teki Frölundan maalin IFK:ta vastaan viime viikon tiistaina. Pistepörssin kakkonen on Andreas Johnsson (10+11=21) ja kolmonen puolustaja Erik Gustafsson (5+10). Max Görtz (5+6=11) on pistepörssin kuudes. Paras IFK:n pelaajista on Tomas Zaborsky (7+3=10), joka on sijalla 12.

IFK matkustaa Göteborgiin maanantaina iltapäivällä. Jatkoon, eli CHL:n välieriin menijä ratkeaa kahden ottelun yhteismaalien perusteella. IFK voitti ensimmäisen osaottelun numeroin 2-1 ja lähtee siis toiseen osaotteluun yhden maalin etumatkalta.

Tiistain ottelua voit seurata MTV Max -kanavalta ja Katsomo-palvelusta alkaen kello 19.55.

Näytä kaikki uutiset