logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

CHL-kausi starttaa tänään – IFK:lla vastassa jättiseura

IFK-SC Bern pelataan tänään kello 18.30 Espoon Barona Areenalla.

IFK on heti kovan haasteen edessä, kun se kohtaa sveitsiläisen huippuseuran SC Bernin CHL-avauksessaan Espoon Barona Areenalla. Ottelu pelataan naapurikaupungissa Helsingin Jäähallin varaustilanteen takia. Illan vastustaja SC Bern on yksi eurooppalaisen kiekkoilun jättiläisistä, sillä sen kotiotteluiden yleisökeskiarvo oli viime kaudella 16 330. Joukkueen riveissä on liuta Sveitsin maajoukkuemiehiä ja erittäin kovia pohjoisamerikkalaisia vahvistuksia. Lisätietoa SC Bernistä löydät täältä.

Liput tämän illan matsiin otteluun voit ostaa Lippupalvelusta. Lisätietoa pelistä ja kausikorttilaisten paikoista löydät täältä.

IFK on esiintynyt vakuuttavasti kolmessa edellisessä harjoitusottelussaan. IFK:n käsittelyssä ovat taipuneet TPS, Ilves sekä viimeisimpänä Blues, yhteismaalierolla 15-3. IFK lähtee haastamaan Berniä Jasse Ikosen ja Tomas Zaborskyn johdolla.

Tiistaisessa CHL:n lehdistötilaisuudessa Zaborsky latasi IFK:n tämän kauden tavoitteen CHL:ssä.

– Aiomme yksinkertaisesti voittaa mestaruuden.

SC Bern on yksi sveitsiläisen jääkiekkoilun ylpeyksistä. Bernin hyökkäyksen suurin tähti onMartin Plüss, joka on ollut Sveitsin maajoukkueen vakiokasvo jo vuosien ajan. Tämän lisäksi yhteensä 707 NHL-matsia pelanneet kanadalaishyökkääjät Chuck Kobasew ja Trevor Smith pistävät aivan saletisti koko IFK:n puolustuksen koville.

Mielenkiintoinen taistelupari molempien joukkueiden kiekollisesti taitavat puolustajat, Bernin Eric Blum ja IFK:n Tommi Taimi.

Viime kaudella Bern putosi Sveitsin liigassa semifinaaleissa ja CHL:ssä pelit päättyivät jo alkulohkoon. Sveitsiläisseuralla riittää varmasti nälkää tämän kauden matseihin.

IFK:n kokoonpano julkaistaan alkuiltapäivällä. Tiistain matsista poissa olleista pelaajista Zaborsky on tänään kehissä.

Ottelu alkaa klo 18:30 Barona Areenalla. Tietoa julkisen liikenteen yhteyksistä hallille löydät täältä. Jos saavut autolla, muistathan että parkkeeraus on maksullista.

IFK pelaa seuraavan CHL kotiottelunsa torstaina 3.9. Nordiksella, kun vastaan saapuu ruotsalaisseura Linköping HC. Liput otteluun voit ostaa Lippupalvelusta.

Näytä kaikki uutiset