CHL:n lipunmyynti on alkanut

Osta liput kauden ensimmäisiin huippumatseihin nyt.

Lipunmyynti IFK:n kotipeleihin CHL:n alkulohkossa on alkanut. IFK pelaa ensimmäisen CHL-kotiottelunsa perjantaina 21.8. kello 18.30 sveitsiläistä SC Berniä vastaan. Helsingin jäähallin varaustilanteesta johtuen ottelu pelataan Espoossa Barona Areenalla.

IFK:n toinen kotiottelu pelataan torstaina 3.9. Nordiksella kello 18.30. Tuolloin vastassa on ruotsalaisseura Linköping HC.

Liput IFK-Bern-otteluun täältä.

Liput IFK-Linköping-otteluun täältä.

Lippujen hinnat

Liput otteluihin voit ostaa Lippupalvelusta. Ottelulipun hinta on 17,50 euroa. Kausikorttilaisille, lapsille (7-16 v.) ja opiskelijoille hinta on 11,50 euroa. Edellä mainitut ryhmät voivat ostaa etuhintaisen lippunsa Lippupalvelun myyntipisteistä tai HIFK Shopista kausikorttia tai opiskelijakorttia näyttämällä. Edellä mainittuihin hintoihin sisältyy Lippupalvelun toimitusmaksu. Normaalihintaisia lippuja voi ostaa Lippupalvelun kaikista myyntikanavista.

HIFK Fan Clubin jäsenille on tarjolla etuhintaisia lippuja. Fan Club tiedottaa jäseniään asiasta tarkemmin.

Istumapaikat

Espoossa pelattavassa ottelussa niille kausikorttilaisille, jotka ovat liittäneet korttiinsa CHL:n alkulohkon ottelut, on varattu Barona Areenasta parhailta paikoilta katsomoista 203 ja 207-211. Irtolipuilla peliin saapuville on numeroidut paikat.

Espoon areenan ottelussa koko päätykatsomo on varattu HIFK Fan Clubille. Maan parhaat fanit ovat lämpimästi tervetulleita virittelemään äänijänteitään futiksen paikallispelin alla.

Nordiksella 3.9. pelattavassa ottelussa niille alakatsomossa istuville kausikorttilaisille, jotka ovat liittäneet korttiinsa CHL:n alkulohkon ottelut, on varattuna heidän omat paikkansa. Yläkatsomoiden (E ja F) kausikorttilaiset pääsevät seuraamaan ottelua alakatsomosta.

Harjoitusottelu IFK-Blues

IFK ja Blues kohtaavat harjoitusottelussa 18.8. Kirkkonummen jäähallissa. Ottelun liput tulevat myyntiin ensi viikolla.

IFK:n otteluohjelma CHL:n lohkovaiheessa

21.8. IFK – SC Bern (Barona Areena)
28.8. SC Bern – IFK
30.8. Linköping – IFK
3.9. IFK – Linköping

Näytä kaikki uutiset