logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

CHL-kausi alkaa perjantaina – IFK:lla vastassa SC Bern

Osta liput kauden ensimmäisiin huippumatseihin nyt.

Kauden alku lähestyy kovaa vauhtia, sillä CHL:n lohkovaiheen ottelut jyrähtävät käyntiin jo ensi viikolla. IFK:lla oli keväällä kova arpaonni, sillä lohkoarvonnoissa vastustajiksi tulivat kivenkovat joukkueet SC Bern ja Linköping HC.

IFK kohtaa ensimmäisessä matsissa sveitsiläisseura SC Bernin. Matsi pelataan Helsingin Jäähallin varaustilanteen takia Espoossa Barona Areenalla perjantaina 21.8. kello 18.30.

Lippuja IFK-Bern-otteluun voit ostaa täältä.

IFK:n toinen kotiottelu pelataan torstaina 3.9. Nordiksella kello 18.30. Tuolloin vastassa on ruotsalaisseura Linköping HC.

Liput IFK-Linköping-otteluun täältä.

Lippujen hinnat

Liput otteluihin voit ostaa Lippupalvelusta. Ottelulipun hinta on 17,50 euroa. Kausikorttilaisille, lapsille (7¬-16 v.) ja opiskelijoille hinta on 11,50 euroa. Edellä mainitut ryhmät voivat ostaa etuhintaisen lippunsa Lippupalvelun myyntipisteistä tai HIFK Shopista kausikorttia tai opiskelijakorttia näyttämällä. Edellä mainittuihin hintoihin sisältyy Lippupalvelun toimitusmaksu. Normaalihintaisia lippuja voi ostaa Lippupalvelun kaikista myyntikanavista.

HIFK Fan Clubin jäsenille on tarjolla etuhintaisia lippuja. Fan Club on tiedottanut jäseniään asiasta tarkemmin.

Istumapaikat

Espoossa pelattavassa ottelussa niille kausikorttilaisille, jotka ovat liittäneet korttiinsa CHL:n alkulohkon ottelut, on varattu Barona Areenasta parhailta paikoilta katsomoista 207–211. Irtolipuilla peliin saapuville on numeroidut paikat. Lisätietoa kausikorttilaisille löydät täältä.

Espoon areenan ottelussa koko päätykatsomo on varattu HIFK Fan Clubille. Niille Fan Clubin jäsenille, jotka ovat liittäneet CHL-ottelut kausikorttiinsa, suositellaan matsin seuraamista katsomosta 207, joka on faneille varattujen päätykatsomojen vieressä.

Nordiksella 3.9. pelattavassa ottelussa niille alakatsomossa istuville kausikorttilaisille, jotka ovat liittäneet korttiinsa CHL:n alkulohkon ottelut, on varattuna heidän omat paikkansa. Yläkatsomoiden (E ja F) kausikorttilaiset pääsevät seuraamaan ottelua alakatsomosta.

IFK:n otteluohjelma CHL:n alkulohkossa

21.8. IFK – SC Bern (Barona Areena)
28.8. SC Bern – IFK
30.8. Linköping – IFK
3.9. IFK – Linköping

Näytä kaikki uutiset