logologo
HIFKIlves
la 03.10.2020 klo 17:00

Davos on kymmenen miljoonan tähtisikermä

IFK-HC Davos tiistaina kello 18.30.

CHL-pelit jatkuvat tänään, kun IFK saa Nordiksella vastaansa HC Davosin. Joukkue on hallitseva Sveitsin mestari ja yksi tämän vuosituhannen parhaiten menestyneistä joukkueista maassaan. Edessä on erittäin kova pudotuspeliottelu. Ole messissä ja osta liput matsiin Lippupalvelusta.

Arno del Curton valmentamalla joukkueella on täysin omaleimainen tapa pelata jääkiekkoa. Joukkue kääntää peliä nopeasti, etenee kaukalossa pitkillä syötöillä ja luistelee läpi matsin hurjalla tempolla. Davos on yksi maanosan parhaista joukkueista suoraviivaisessa maalille ajamisessa. Jotain pelaajista ja seuran kokoluokasta kertoo se, että joukkueella on noin kymmenen miljoonan Sveitsin frangin pelaajabudjetti.

Joukkueessa on pari kourallista tähtipelaajia, joista muutamat ovat olleet loukkaantuneena viime viikkoina. Pelikunnossa olevia nimimiehiä ovat Perttu Lindgren, Anders Ambühl, Dick Axelsson ja Beat Forster. Kurkkaa joukkueen pelaajasivut.

HC Davos saapui Stadiin maanantaina illalla valmistautumaan matsiin. Paikalle on tulossa myös muutaman kymmenen davosilaisfanin ryhmä.

IFK:n kokoonpano julkistetaan noin kello 13.

Nordis kutsuu!

Näytä kaikki uutiset