HIFK-HOCKEY JA HIFK FOTBOLL JÄRJESTÄVÄT YHTEISKAMPANJAN

Yhdellä lipulla molempien joukkueiden peliin.

KOFF ja IFK kutsuvat 30-vuotisen yhteistyön kunniaksi HIFK Fotbollin kausikorttilaiset seuraamaan 22.9. Nordiksella pelattavaa IFK-HC Davos-ottelua. Kyseessä on CHL:n ensimmäisen pudotuspelikierroksen ensimmäinen osaottelu.

Vastaavasti kaikki IFK-HC Davos-ottelun katsojat ja IFK:n kausikorttilaiset pääsevät samalla pääsylipulla ilmaiseksi Itäkatsomoon keskiviikkona 23.9. pelattavaan futismatsiin IFK-KTP.

Lipunmyynti tiistaina 22.9. pelattavaan CHL-otteluun IFK-HC Davos on alkanut tänään maanantaina. Lippuja voit ostaa Lippupalvelusta. Lippujen hinta on 17,50 euroa. IFK:n kausikorttilaisille ja opiskelijoille lipun hinta on 11,50 euroa. Etuhintaisia lippuja voi ostaa Lippupalvelun myyntipisteistä kausikorttia tai opiskelijakorttia näyttämällä. Pääsylippuja CHL-otteluun myydään myös ensi perjantaina 18.9. pelattavassa IFK-KalPa-ottelussa.

HIFK Fan Clubin jäsenille on tarjolla etuhintaisia lippuja katsomoihin B5 ja C1. Fan Club tiedottaa jäseniään asiasta tarkemmin.

HIFK Fotbollin kausikorttilaiset pääsevät CHL-otteluun ilmaiseksi B-päädyn sisäänkäynnistä omaa kausikorttiaan näyttämällä. HIFK Fotbollin kausikorttilaisille on varattu CHL-otteluun katsomot B3 ja B4.

Näytä kaikki uutiset