logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

IFK:lle vierastappio Linköpingiä vastaan

Linköping HC-IFK 2-0 (1-0, 0-0, 1-0)

Helsingin IFK kärsi tappion Champions Hockey Leaguen A-lohkon vieraskamppailussa Linköpingiä vastaan. Linköping voitti 2-0. Tappio oli IFK:lle vieraskiertueen toinen.

Petter Hansson aloitti maalinteon ajassa 15.29, ja ottelun toisen maalin iski Rhett Rakshani päätöserässä läpiajosta.

– Oli tarkoitus laittaa homma pakettiin ja mennä jatkoon. Vastustaja oli erityyppinen kuin Sveitsissä, emmekä pystyneet mukautumaan siihen. Ei ollut sitä ilmettä, mitä haimme, Harmittaa, että tuli tehtyä turha reissu, sanoi IFK:n valmentaja Pekka Kangasalusta.

Linköpingin maalivahti David Rautio joutui venymään nollapelin eteen 16 kertaa kiekon tielle.

– Silmistä puuttui kiilto. Pyörimme ja alistuimme laittamaan kiekkoa rumpuun, emmekä ampuneet viivasta ja menneet maalille. Virkamiesmäistä pyörimistä ja vastuun siirtelyä. Kaikki, jotka tätä lajia ymmärtävät, tietävät, mitä siitä silloin seuraa. Vastustajalla oli isoja pakkeja, eli toimittamisen kautta ne kiekot pitää laittaa maalille. Lopussa, kun laitoimme huonommistakin paikoista kiekkoa maalille, alkoivat paikat aueta, sanoi Kangasalusta.

Linköping nousi lohkokärkeen saalistettuaan kahdesta ottelusta viisi pistettä. IFK on pisteen jäljessä, ja Bern kolmantena kolmella pisteellä. IFK:n viimeinen lohkovaiheen peli on Linköpingiä vastaan, kun CHL jatkuu ensi viikon torstaina. Yksikään lohkon joukkueista ei ole vielä varmistanut jatkopaikkaansa eikä jäänyt varmasti ulos pudotuspeleistä.

Näytä kaikki uutiset