logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Lipunmyynti IFK-Linköping-matsiin on vauhdissa

Osta lippusi kauden toiseen kotimatsiin nyt!

IFK kohtaa ensi viikon torstaina 3.9. ruotsalaisjoukkue Linköping HC:n CHL:n alkulohkon ottelussa. Lipunmyynti Nordiksella pelattavaan otteluun on hyvässä vauhdissa, joten skaffaa oma lippusi ja pääset nauttimaan IFK:n kauden ensimmäisestä matsista kotiluolassa. Ottelu alkaa kello 18.30.

Liput otteluun voit ostaa Lippupalvelusta.

Ottelulipun hinta on 17,50 euroa. Kausikorttilaisille, IFK:n Fan Clubin jäsenille, lapsille (7¬-16 v.) ja opiskelijoille hinta on 11,50 euroa. Edellä mainitut ryhmät voivat ostaa etuhintaisen lippunsa Lippupalvelun myyntipisteistä tai HIFK Shopista kausikorttia, jäsenkorttia tai opiskelijakorttia näyttämällä. Edellä mainittuihin hintoihin sisältyy Lippupalvelun toimitusmaksu. Normaalihintaisia lippuja voi ostaa Lippupalvelun kaikista myyntikanavista. Helsingin Jäähallin lipunmyyntipiste aukeaa kaksi tuntia ennen ottelua.

ISTUMAPAIKAT

Niille alakatsomossa istuville kausikorttilaisille, jotka ovat liittäneet korttiinsa CHL:n alkulohkon ottelut, on varattuna heidän omat paikkansa. Yläkatsomoiden (E ja F) kausikorttilaiset ohjataan seuraamaan ottelua alakatsomosta.

Näytä kaikki uutiset