logologo
HIFKIlves
la 03.10.2020 klo 17:00

Matka jatkuu Ruotsiin – Generous liittyy jengiin

IFK kohtaa sunnuntaina Linköping HC:n.

IFK:n puolustus saa huomiseen CHL-matsiin tervetulleen vahvistuksen, sillä SC Bern -pelistä sivussa ollut Matt Generous liittyi joukkueeseen Tukholman lentokentällä. IFK matkusti lauantaina Sveitsistä Tukholman kautta Linköpingiin. Ottelu alkaa sunnuntaina kello 16.00 Suomen aikaa.

IFK oli perjantaina kiinni voitossa SC Bernin vieraana, mutta ottelun loppua kohti kotijoukkue painoi kaasupoljinta yhä lujemmin ja nousi tasoihin. Rankkarikisassa isännät olivat parempia ja kaksi pistettä jäi Berniin.

– Joukkue kasvaa yhteisten kokemuksien myötä. Tällä kertaa tuli rankkareilla dunkkuun, mutta nyt on nähty se, millaista on pelata Bernin tasoista jengiä vastaan vieraissa. Meillä oli vähän vaikeuksia pelata kolmannessa erässä johtoasemassa, mutta siihen vaikutti myös jään taso, puolin ja toisin.

– Sunnuntaina pidetään ruuvi vähän kireämmällä ja pelataan huolellisemmin, niin Linköpingissä nähdään varmasti hyvä kiekkomatsi, kommentoi päävalmentaja Antti Törmänen.

IFK:n saldo kahden CHL-pelin jälkeen on neljä pistettä. Lohkovaiheesta menee jatkoon kaksi joukkuetta ja IFK tarvitsee pisteitä kahdesta viimeisestä matsistaan. Ensimmäinen sauma tulee sunnuntaina vieraissa ja torstaina IFK ja Linköping kohtaavat Nordiksella.

– Pisteitä tosiaan tarvitaan vielä, mutta meidän pitää keskittyä tekemiseen, eikä tulokseen. Linköping on erittäin hyvä joukkue ja meidän pitää olla vahvoja huomenna.

Huomista matsia voit seurata MTV Max -kanavalta.

Näytä kaikki uutiset