logologo
HIFKIlves
la 03.10.2020 klo 17:00

Tässä IFK:n kokoonpano – Zaborsky palaa ykkösketjuun

IFK-SC Bern tänään kello 18.30 Espoon Barona Areenalla.

Tiistain harjoitusmatsissa kokoonpanosta sivussa ollut Tomas Zaborsky on tänään messissä, kun IFK aloittaa CHL-kautensa kotimatsilla SC Berniä vastaan. Zaborsky palaa yhden pelin tauon jälkeen Corey Elkinsin johtamaan ykkösketjuun, jossa toisella laidalla pelaa Jasse Ikonen. IFK:n maalilla pelaa Ville Husso.

Zaborsky on back, mutta muuten IFK joutuu lähtemään tänään alkavaan CHL-kauteen varamiehisenä, sillä sairaslistalla on yhdeksän pelaajaa. Yohann Auvitu ja Sebastian Moberg pelaavat hyökkääjinä, mikä on heille tuttua hommaa juniorivuosilta.

Poissaoloista huolimatta IFK saa jalkeille vahvan miehistön. Kolme viimeisintä harjoituspeliä joukkue on voittanut selvästi, vaikka on joutunut niissä pelaamaan vajaalla kokoonpanolla. Tänään toki on huomattavasti isompaa vaihdetta silmässä, sillä nyt pelataan pisteistä ja vastassa on yksi eurooppalaisen seurakiekkoilun jättiläisistä.

Illan matsi pelataan Helsingin Jäähallin varaustilanteen takia Espoossa Barona Areenalla. Kiekko putoaa jäähän kello 18.30. Lippuja peliin voit ostaa Lippupalvelusta. Skaffaa lippu etukäteen, niin vältät jonottamisen.

Jos olet IFK:n kausikorttilainen ja olet liittänyt korttiisi CHL:n lohkovaiheen ottelut, katso täältä lisätiedot istumapaikoista ja järjestelyistä Barona Areenalla. Tietoa julkisen liikenteen yhteyksistä löydät täältä. Jos saavut autolla, niin huomioithan, että parkkeeraus on maksullista.

Loukkaantuneet pelaajat

Christian Heljanko (2-3 vkoa), Matt Generous (toistaiseksi), Juuso Salmi (4 kk), Roope Hintz (toistaiseksi), Matti Lamberg (toistaiseksi), Juuso Puustinen (2 vkoa), Robert Leino (2 vkoa), Thomas Nykopp (4-6 vkoa), Panu Mieho (4 vkoa).

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

34 Ville Husso
30 Kevin Lankinen

Hyökkääjät

67 Tomas Zaborsky – 91 Corey Elkins – 28 Jasse Ikonen
39 Arttu Luttinen – 46 Teemu Ramstedt – 88 Joonas Rask
18 Yohann Auvitu – 58 Sebastian Moberg – 27 Henri Tamminen
21 Mika Partanen – 45 Micke Åsten – 12 Miro Saarelainen

Puolustajat

43 Miihkali Teppo – 8 Daniel Grillfors
36 Joonas Järvinen – 33 Tommi Taimi
56 Lauri Taipalus – 6 Eemeli Heikkinen

Näytä kaikki uutiset