CHL-pelit alkavat – tässä IFK:n avausvastustaja

IFK pelaa perjantaina vieraissa EV Zugia vastaan.

CHL:n kolmas pelikausi on käynnissä ja IFK aloittaa urakkansa tämän viikon perjantaina. Vastaan tulee saman tien EV Zug, joka on yksi Sveitsin parhaista joukkueista. Jarkko Immosen ja Liigan viime kauden pistepörssin kakkosen David McIntyren johtama joukkue on tyypilliseen sveitsiläiseen tapaan erittäin luisteluvoimainen. Toinen keskeinen osa-alue on tappavan tehokas ylivoimapeli. Ykkös-yv:ssä ovat Immosen ja McIntyren lisäksi Josh Holden, Raphael Diaz ja Lino Martschini.

Katso tästä EV Zugin kokoonpano.

IFK:n otteluita voit seurata MTV Sportilta ja Katsomo-palvelusta. Perjantain ottelu alkaa kello 20.45 Suomen aikaa.

IFK:n ensimmäinen kotiottelu pelataan ensi viikon perjantaina 2.9. kello 19.00. Lippuja Nordiksella pelattavaan matsiin voit ostaa Ticketmasterista. CHL:n lohkovaiheen kotiottelut sisältyvät IFK:n kausikorttiin.

TARKKAILE NÄITÄ EV ZUGIN PELAAJIA

Jarkko Immonen: Kokenut sentteri on erittäin terävä maalintekijä. Voittanut SM-kultaa JYPissä ja maailmanmestaruuden 2011. Teki viime kaudella Zugissa 49 ottelussa tehot 24+17=41. Sitä ennen pelasi kuusi kautta KHL:ssä hyvillä tehoilla.

David McIntyre: Viime kaudella pelasi väkevästi SaiPassa ja oli Liigan pistepörssissä toinen tehoilla 16+40=56. Työteliäs, hyvin liikkuva ja lujaa ampuva hyökkääjä.

Raphael Diaz: Sveitsin maajoukkueen monivuotinen luottopelaaja palasi kasvattajaseuraansa viiden kauden pituiselta visiitiltä Pohjois-Amerikasta. 201 NHL-ottelua pelannut Diaz on erittäin taitava ja hyökkäysvoimainen puolustaja

Lino Martschini: Zugin oma kasvatti, joka on ahkerasti ampuva ja liukkaasti luisteleva hyökkääjä. Yksi joukkueen ylivoimapelin kulmakivistä.

Santeri Alatalo: Suomessa pelasi 110 Liigaottelua HPK:ssa ennen siirtoa Sveitsiin neljä vuotta sitten. Hyvin kiekkoa liikuttava puolustaja pelasi yhden kauden Davosissa ja aloittaa nyt neljännen kautensa Zugissa.

Josh Holden: Kaudella 2004-2005 HPK:ssa pelannut kanukki aloittaa yhdeksännen kautensa Zugissa ja 11. Sveitsin A-liigassa. Edelleen erittäin terävä pelintekijä ja kova kamppailija.

Reto Suri: Sveitsin maajoukkueen runkopelaajia. Räjähtävän nopea luistelija, jolla on erinomainen laukaus ja hyvä pelikäsitys.

Robin Grossmann: Erittäin lujaa ampuva ja luisteluvoimainen puolustaja. Pelannut kahdeksan vuotta Sveitsin huippuseuroissa isossa roolissa.

Näytä kaikki uutiset