logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HIFK-Hockey ja HIFK Fotboll järjestävät yhteiskampanjan!

Ticketmaster kutsuu futiksen kausikorttilaiset IFK:n CHL-matsiin ensi tiistaina. Koko B-pääty on varattu faneille!

HIFK-Hockey ja HIFK Fotboll järjestävät viime syksyn tapaan yhteiskampanjan, jossa molempien joukkueiden kausikorttilaiset pääsevät tutustumaan toistensa otteluihin. Edun tarjoaa jääkiekko- ja futiskannattajille Ticketmaster.

Futisjoukkueen kausikorttilaisilla on vapaa sisäänpääsy tiistaina 11.10. pelattavaan CHL-otteluun IFK-TPS. Koko B-pääty on varattu seisoville faneille, eli luvassa on hienoa fiilistä läpi matsin!

Vastavuoroisesti kiekko-IFK:n kausikorttilaisilla on vapaa sisäänpääsy HIFK Fotbollin kauden viimeiseen kotiotteluun, joka pelataan Sonskilla maanantaina 17.10. HIFK Fotboll kohtaa matsissa KuPSin.

LIPUNMYYNTI

Liput IFK-TPS-matsiin ovat myynnissä. IFK:n kausikorttilaiset ja Fan Clubin jäsenet voivat ostaa lippuja etuhintaan 11,50 euroa. Muille lipun hinta on 17,50 euroa. Lippuja myy Ticketmaster.

Etuhintaisia lippuja voit ostaa Ticketmasterin myyntipisteistä tai Jäähallin ovimyynnistä kausikorttia tai Fan Clubin jäsenkorttia näyttämällä.

NÄIN TOIMIT

Jos olet HIFK Fotbollin kausikorttilainen, pääset halliin pääsisäänkäynnin oikeanpuoleisesta ovesta, eli Saharan kentän puoleisesta kulmasta. Kausikorttiasi näyttämällä saat pääsylipun CHL-otteluun. Matsi alkaa kello 19.00.

Jos olet kiekko-IFK:n kausikorttilainen, pääset sisään 17.10. pelattavaan HIFK-KuPS-otteluun Klackeniin, joka sijaitsee stadionin pohjoispäädyssä. Sisään pääset näyttämällä portilla kausikorttiasi.

Näytä kaikki uutiset