Perjantain CHL-kotiottelu sisältyy kausikorttiin

IFK-EV Zug perjantaina 2.9. kello 19.00. Osta liput Ticketmasterista!

Nordis avaa perjantaina ovensa, kun IFK kohtaa kauden CHL-kotiavauksessa sveitsiläisen huippuseuran EV Zugin. Ottelu alkaa kello 19.00 ja Nordiksen ovet aukeavat tuntia ennen matsin alkua.

Ottelu sisältyy IFK:n kausikorttiin, eli pääset katsomaan peliä omalta jakkaraltasi Nordiksella.

Jos sinulla ei (vielä) ole kausikorttia, osta liput otteluun Ticketmasterista. Liput maksavat 17,50 euroa (sis. toimitusmaksun).

Kausikortti on ainoa keino varmistaa oma paikkasi jokaisessa IFK:n kotiottelussa. Pääset nauttimaan Nordiksen loistavasta fiiliksestä ja osallistumaan aitoihin stadilaisiin kiekkotapahtumiin läpi kauden.

Tilaa kausikorttisi täältä. Lisätietoa kausikorteista löydät tältä sivulta.

EV Zug ja IFK kohtasivat viime perjantaina Sveitsissä ja silloin isäntäjoukkue voitti stadilaisten kovasta loppukiristä huolimatta 2-1. EV Zug on maailmanmestari Jarkko Immosen, Liigan viime kauden pistepörssin kakkosen David McIntyren ja lukuisien Sveitsin maajoukkuepelaajien tähdittämä joukkue. Lisää EV Zugista tässä artikkelissa.

IFK:n maalin teki Zugissa puolustaja Tommi Taimi. Sentteri Robert Leinolla oli viimeisellä minuutilla timanttinen paikka tasoittaa, mutta kolme pinnaa jäi Sveitsiin. IFK valmistautui perjantain kotimatsiin pelaamalla viime maanantaina harjoitusottelun toista sveitsiläistä huippujoukkuetta, HC Luganoa vastaan. IFK voitti matsin 4-2.

Kolmas joukkue IFK:n alkulohkossa on tanskalainen Esbjerg Energy. Kotiottelu Esbjergiä vastaan pelataan Nordiksella sunnuntaina 11.9. kello 19.00. Myös tuo kotiottelu sisältyy kausikorttiin.

Katso tältä sivulta tietoa CHL-peleistä.

Tervetuloa Nordikselle perjantaina!

Näytä kaikki uutiset