HIFKPelicans
la 30.03.2024 klo 17:00

IFK:lle tyylipuhdas voitto ja kaksi hattutemppua

Comarch Cracovia-IFK 0-6 (0-1, 0-3, 0-2)

IFK:n kauden neljäs CHL-matsi toi ensimmäisen voiton, kun joukkue pieksi Puolan mestarin Comarch Cracovian. Ensimmäisen ottelunsa IFK:n edustusjoukkueessa pelannut Niklas Nordgren teki hattutempun ja saman maalimäärän pyöräytti Patrik Carlsson. A-nuorissa alkukauden pelannut Niilo Halonen pelasi nollapelin.

IFK oli vahvasti kuskin paikalla läpi ottelun, vaikka avauserässä tapettavaksi tuli paljon alivoimaa. Stadilaisten maalihanat aukaisi Nordgren, toisessa vaihdossaan. ”Nikke” harhautti Comarchin puolustajan ja ampui takanurkkaan tarkan kudin: 0-1.

Toisessa erässä IFK sai kunnolla maalihanat auki. Ajassa 31.20 Patrik Carlsson ohjasi ylivoimalla 0-2 ja kolme minuuttia myöhemmin sama heppu ampui stadilaiset kolmen maalin johtoon. Ajassa 36.38 Nordgren teki 0-4 upean syöttelyn päätteeksi. Juha-Pekka Haataja syötti nopeassa hyökkäyksessä toiseen aaltoon Miihkali Tepolle, joka narutti koko puolustuksen ja tarjoili nappisyötön Nordgrenille, joka napautti kiekon tyhjiin.

Kolmannessa erässä Carlsson puski alivoimalla läpiajoon ja ampui yläpesään 0-5. Viisi minuuttia ennen loppua Nordgren viimeisteli hattutemppunsa takatolpalta.

IFK pelaa kauden viimeisen CHL-ottelunsa ensi tiistaina, kun Comarch Cracovia saapuu visiitille Nordikselle.