OTTELURAPORTTI: IFK:lle rankkaritappio Nordiksella

IFK - HC Bolzano 1–2 VL. (0–0, 1–1, 0–0, 0–0, 0–1)

21:25 1–0 YV Eronen (Thorell)
32:00 1–1 YV Deluca (Petan, Campbell)
65:00 1–2 VL Carozza

IFK kohtasi torstaina CHL-kauden ensimmäisessä kotiottelussaan HC Bolzanon, joka voitti joukkueiden avauskohtaamisen viime sunnuntaina maalein 4–1. EBEL-liigan mestaruuden viime kaudella voittanut italialaisseura voitti odotetun tasaisen ottelun lopulta voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 2–1 ja jatkaa C-lohkon kärkipaikalla.

Ottelun avausmaali nähtiin toisen erän alussa IFK:n pelatessa ylivoimalla. Erik Thorell syötti kiekon viivaan Teemu Eroselle, jonka tarkka rannelaukaus upposi vastustamattomasti ohi Bolzano-maalivahti Leland Irvingin. Osuma oli Eroselle kauden ensimmäinen ja uran viides CHL:ssä. Bolzanon 1–1 tasoitusmaali syntyi toisen erän puolivälin jälkeen niin ikään ylivoimalla, kun Ivan Deluca pääsi hakkaamaan maalin edestä irtokiekon sisään.

Lisäosumia ei nähty kolmannessa erässä eikä myöskään viiden minuutin jatkoajalla, joten ottelu eteni voittomaalikilpailuun. Ratkaisevan rankkarin upotti maaliin HC Bolzanon Massimo Carozza, joten italialaisseura vei yhden lisäpisteen mukanaan 2–1 voitolla.

IFK:n kokoonpanossa nähtiin torstaina kaksi debytanttia. 16-vuotias Anton Lundell ja Pelicansista täksi kaudeksi IFK:hon siirtynyt Iikka Kangasniemi pelasivat ensimmäiset ottelunsa IFK-paidassa.

IFK pelaa seuraavan CHL-ottelun lauantaina 8. syyskuuta, kun Puolan mestarijoukkue GKS Tychy saapuu Nordikselle. Ottelu käynnistyy kello 19.00. Lippuja matsiin voit ostaa Ticketmasterista.

CHL:n lohkovaiheen kotiottelut sisältyvät IFK:n kausikorttiin

Kausikorttilaiset, HIFK:n Fan Clubin ja Kamraatit ry:n jäsenet voivat ostaa pääsylippuja 11 euron etuhintaan kausikorttiaan tai jäsenkorttiaan näyttämällä Ticketmasterin myyntipisteissä. Lisätietoja lipunmyynnistä löydät täältä.