logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

CHL jatkuu tiistaina – Näistä lähtökohdista peleihin

B-lohkon tilanne on erittäin tiukka. HIFK pelaa vielä kahdesti Frölundaa vastaan.

Kolme joukkuetta, kaksi menee jatkoon. Siinä on lähtökohdat CHL:n lohkovaiheen kahdelle viimeiselle ottelukierrokselle. Pudotuspeleihin pääsee kaksi lohkon parasta joukkuetta ja kolme jengiä on yhden pisteen sisällä.

HIFK:n vastustaja kahdella viimeisellä ottelukierroksella on Frölunda HC, joka on lohkon ykkösenä, tosin tasapisteissä HIFK:n kanssa.

Ensimmäinen keskinäinen matsi pelataan tulevana tiistaina Nordiksella. Osta liput Ticketmasterista!

Kausikorttilaiset pääsevät normaalisti Nordikselle CHL:n alkulohko-otteluihin omille paikoilleen.

Vastus ei voisi olla kovempi, sillä CHL:ää on pelattu kuusi kautta ja Frölunda on voittanut mestaruuden neljä kertaa. Tämän kauden se on aloittanut Ruotsin mestaruussarjassa SHL:ssä vahvasti, seitsemästä ensimmäisestä pelistään se on voittanut viisi.

Kolmantena B-lohkossa on sveitsiläinen jättiseura ZSC Lions, pinnan perässä Frölundaa ja HIFK:ta. B-lohkossa vain se on selvää, että tshekkiseura Mladá Boleslav on ulkona jatkosta. 

ZSC Lions pelaa jäljellä olevat ottelunsa Mladá Boleslavia vastaan, jolla ei ole enää panosta. Se kääntää katseet HIFK:n ja Frölundan välisiin peleihin, sillä Zürichillä on hyvät saumat napata täydet pinnat kahdesta pelistä.

Tasapisteissä sijoituksen ratkaisevat keskinäiset ottelut. Ensisijaisesti ratkaisee pisteet, sitten maaliero ja jos sekin on tasan, ratkaisee korkein tehty maalimäärä yhdessä keskinäisessä ottelussa.

Keskinäisissä peleissä HIFK on piirun verran Zürichiä edellä. Molemmat voittivat vieraissa, mutta keskinäisten pelien maaliero on HIFK:n hyväksi 3-2.

Näytä kaikki uutiset