CHL:ssa lohkon kärkipaikka panoksena! – Karvinen palaa kokoonpanoon

HIFK - Frölunda HC klo 19:00. Tsekkaa kokoonpano!

Tiistaina Nordiksella pelataan Champions Hockey Leagueta. Alkulohkovaihe on edennyt loppusuoralle, ja HIFK pelaa kaksi viimeistä lohkomatsiaan ruotsalaista Frölunda HC:ta vastaan.

Illan matsi alkaa klo 19:00. Nordiksen ovet avataan klo 18:00.

Osta liput Ticketmasterista!

HIFK ja Frölunda ovat ennen viidettä ottelukierrosta B-lohkon kärjessä tasapistein. Kumpikin joukkue on onnistunut raapimaan kasaan kahdeksan sarjapistettä. Tämän illan voittaja ottaa ison kiinnityksen jatkopaikkaan.

Sveitsiläinen ZSC Zürich hönkii kaksikon niskaan pisteen perässä. Tsekkiläinen Mlada Boleslav on puolestaan lohkon viimeisenä yhdellä pisteellä.

Karvisen paluu

Hyökkääjä Otto Karvinen palaa HIFK:n kokoonpanoon. Karvinen pelasi stadilaisten ensimmäisessä CHL-matsissa Sveitsissä, mutta on sittemmin joutunut huilaamaan loukkaantumisen vuoksi. 31-vuotias voimahyökkääjä tuo kotijoukkueen riveihin runsaasti CHL-kokemusta. Karvinen on pelannut jo kolmella aiemmalla kaudella Euroopan seurajoukkueiden liigaa Kärppien ja TPS:n riveissä.

Puolustaja Miro Karjalainen pääsee myös illalla irti. Karjalainen kärsii parhaillaan kotoisessa Liigassa pelikieltoaan, mutta CHL:ssa ”Karjis” on pelikelpoinen.

Kanadalainen Michael Garteig starttaa kauden neljänteen CHL-otteluunsa. ”Garts” on päästänyt aiemmissa pelaamissaan kolmessa ottelussa maalin per matsi selkänsä taakse ja torjuntaprosentti on huima 96,05.

 

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

34 Michael Garteig
53 Niilo Halonen (varalla)

Hyökkääjät

12 Jere Innala – 31 Eetu Koivistoinen – 79 Olli Palola
33 Roni Hirvonen – 13 Otto Paajanen – 91 Elis Hede
18 Teemu Tallberg – 44 Miro Väänänen – 51 Juha Jääskä
45 Micke Åsten – 14 Petteri Wirtanen – 21 Otto Karvinen
71 Leevi Teissala

Puolustajat

55 Kasper Kotkansalo – 93 Jordan Schmaltz
81 Yohann Auvitu – 24 Eero Teräväinen
28 Rony Ahonen – 57 Johan Motin
4 Miro Karjalainen

Loukkaantuneet: Joonas Lyytinen (7 vkoa), Otto Salin (3 vkoa), Alex Broadhurst (day-to-day)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Otto KarvinenMiro KarjalainenMichael Garteig

Näytä kaikki uutiset