Peltonen: ”Edessä on tiukka paikka”

HIFK on pelannut itsensä hyvään asemaan jatkopaikan kannalta, sillä se johtaa B-lohkoa tasapisteissä Frölundan kanssa. Samaan aikaan kuitenkin Lions Zürich hengittää niskaan pisteen päässä. HIFK tarvitseekin pisteitä vielä, sillä Lions kohtaa kahdesti lohkon jumbojoukkue Mlada Boleslavin.

Frölunda on CHL-historian menestynein joukkue voittaen kilpailun neljästi. Göteborgilaiset ovat myös hallitseva mestari ja HIFK:n päävalmentaja Ville Peltonen tietää tulevan haasteen.

– Pääsemme kotona haastamaan hyvää joukkuetta. Frölunda on CHL:n menestynein joukkue ja tiedämme edessä olevan tiukka paikka. Meiltä pitää löytyä paras peli-intensiteetti ja luisteluvoiman osaaminen, Peltonen aloittaa lähtökohtien ruotimisen.

– Frölunda on ollut pitkään Ruotsin ja koko Euroopan eliittijoukkueita. Tiedämme mitä he tekevät ja he pelaavat kovaa tempolätkää ja siihen meidän on pystyttävä vastaamaan, Peltonen jatkaa.

Liigaa on pelattu kovalla tahdilla alkukaudesta, mutta Peltosen mukaan pelirasitusta ei pitäisi näkyä tiistaina kiekon pudotessa jäähän.

– Nämä ovat upeita mahdollisuuksia pelata Ruotsin ja Euroopan parhaita joukkueita vastaan. Toivottavasti saamme paljon yleisöä paikalle kannustamaan. Nämä pelit ovat sen verran tärkeitä ja hienoja, että nämä tuovat lisää energiaa. Haluamme menestyä tässä kilpailussa ja nyt meillä on seuraava paikka saavuttaa menestystä. Meidän on oltava vahvasti läsnä pelissä jo ihan pelkän peli-intensiteetin takia, Peltonen muistuttaa.

 

Näytä kaikki uutiset