HIFK jyrää eLiigassa! – hREDSin kaksikko nosti stadilaiset sarjataulukon kärkeen

HIFK:ta edustavat eLiigassa hREDSin NHL21-pelaajat Perttu ”Beniittto” Kemppainen ja Niklas ”NikkeDangles” Tukiainen. Lue myös hREDSin Valorant-joukkueen kuulumiset.

Telian ja Liigan yhteinen konsolipelisarja eLiiga on täydessä vauhdissa ja HIFK otti keskiviikkona sarjataulukossa kärkipaikan. Joukkueen pelaajat NikkeDangles ja Beniittto voittivat kaikki kuusi peliään keskiviikkona ja nostivat stadilaisjengin ykköseksi. Kahdella NHL-konsolipelin konkarilla sarjaan lähtenyt Tappara on tasapisteissä, mutta HIFK:lla on enemmän voittoja kuin tamperelaisilla.

HIFK:n pelaajat ovat seuran esports-joukkuetta hREDSin 6v6-joukkueessa pelaavat Niklas ”NikkeDangles” Tukiainen ja Perttu ”Beniitto” Kemppainen. eLiiga pelataan 1v1-muodossa ja NikkeDangles ja Beniittto ovat pelanneet ottelut suunnilleen puoliksi.

Sarjataulukko

hREDSin Valorant-joukkue tähtää Euroopan kärkeen

HIFK:n esports-joukkue hREDS muodosti yhtenä ensimmäisistä organisaatioista joukkueen tänä vuonna julkaistuun Valorant-hittipeliin. Joukkue harjoitteli kuukausien ajan yhdessä ennen julkistusta ja on jo ehtinyt kilpailemaan ahkerasti. Menestys on ollut vaihtelevaa, ja mukaan on mahtunut turnausvoitto, mutta myös muutama kirvelevä tappio.

– Joukkueen kehityskäyrä on alusta asti ollut päivä päivältä ylöspäin. Ensimmäisistä turnauksistamme onnistuimme voittamaan Nicecactus Qualifier turnauksen, jossa kohtasimme muutamia melko kovia kansainvälisiä joukkueita. Muissa lähiaikojen turnauksissa tuli paljon helppoja voittoja, mutta myös muutamia karvaita tiukkoja tappioita, joista opittiin, kertoo joukkueen valmentaja Samuli ”Baito” Karppinen.

Joukkueen synergia ja taitotaso on suurten treenimäärien ja yhteisten tavoitteiden takia melko kovalla tasolla, mutta toistaiseksi joukkue ei ole saanut itsestään kaikkea irti virallisissa otteluissa. Harjoitusotteluissa hREDS on pyöritellyt viikko toisensa jälkeen aivan Euroopan kärkijengejä, mutta parissa turnauksessa on käynyt niin, että joukkue ei ole pelannut taitojensa tasolla.

Joukkueen harjoitukset koostuvat enimmikseen harjoitusotteluista muita joukkueita vastaan, mutta sen lisäksi paljon työtä tehdään pelaajien ja valmentajan kesken taktiikoiden ja joukkuepelaamisen ympärillä. Sen lisäksi pelaajat pelaavat itsekseen isoja tuntimääriä, taitojaan kehittäen, jotta pystyvät pärjäämään Euroopan huippuja vastaan.

– Ensisijaisen tärkeää meille on saada nyt vuoden loppuun hyviä tuloksia jäljellä olevista turnauksista, kuten Nicecactus-finaalista sekä FEL:istä. Nämä turnaukset ratkeavat seuraavien kahden viikon aikana.

Pelikehittäjä Riot julkaisi juuri Valorantin ensi vuoden kisakalenterin.

– Vuodesta 2021 tulee huikea ja se on ensimmäinen täysi vuosi Valorantille. Uskon, että pystymme korjaamaan tähänastiset virheemme niin yksilöinä kuin joukkueena ja pääsemään ensi vuonna Euroopan kovimpaan kärkeen rankingeissa, sekä saamaan muutaman turnausvoiton vyön alle, kertoo Karppinen.

Näytä kaikki uutiset