logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Uusi kausi, uudet kujeet – uudistunut hREDS nälkäisenä syksyn peleihin

Vahvistunut hREDS lähtee tavoittelemaan suuria palkintoja tulevissa turnauksissa.

Koronavirus pysäytti maailman urheilusarjat keväällä totaalisesti. Pandemia ei kuitenkaan pysäyttänyt E-urheilua, sillä turnaukset pelattiin online-ympäristössä. Myöskään hREDSin toimintaa epänormaalit kuukaudet eivät pysäyttäneet.

– Alun perin epäiltiin, että koronatilanne olisi vaikuttanut toimintaan paljon enemmän, kertoo joukkueen manageri Christer Kasurinen.

– Tietysti mahdollisia yhteistyökumppanuuksia tai investointikuvioita olemme joutuneet miettimään hiukan uudestaan. On luonnollista, että ihmiset ovat olleet maailmantilanteen takia varpaillaan.

Muutoksia rostereihin

Muutoksiakin on kesän aikana tapahtunut. Counter-Strike-pelaajat Mikko “xartE” Välimaa ja Olli “oopee” Piispanen tarttuivat hREDSin haaviin. Kasurisen mielestä joukkue on nyt tasapainoisempi kuin koskaan aiemmin.

– On tärkeää, että työstetään joukkueena tekemistä, eikä keskitytä yhteen tähtipelaajaan.

Mikko “xartE” Välimaa lähtee hyvillä mielin kohti syksyn turnauksia uudessa joukkueessa. Mikkoa kiinnostaa nähdä, miten joukkue kehittyy matkan varrella. Sopeutuminen joukkueeseen on sujunut hyvin.

-Tosi paljon on pitänyt opetella uusia asioita omaan peliin, mutta olen myös pystynyt opettamaan pieniä pelillisiä asioita muille, Mikko kertoo.

Oma rooli vaihtui johtamisesta tukirooliin.

– Vähän yllätyin, että oma rooli vaihtui. Mutta on ihan mukavaa, että ei tarvitse johtaa, niin pystyn keskittymään enemmän omaan pelaamiseen.

Olli “oopee” Piispanen oli samoilla linjoilla Mikon kanssa. Roolikaan ei Ollilla muuttunut, ja tuleviin turnauksiin Olli lähtee yhdellä päämäärällä: voittamaan.

– Uudessa joukkueessa pelaaminen ei aiheuta minkäänlaisia paineita, Olli linjaa.

NHL-pelissä tähtäimessä mestaruus

NHL-rosteri näytti ESM-turnauksessa kuuluvansa Suomen top-4 joukkueisiin. hREDSin NHL-joukkue kilpaili eSM FCL 6v6-sarjassa.

Fortnitessa kansainvälisissä turnauksissa menestynyt Lassi “BELAEU” Kallio keskittyy nyt opintoihinsa, jääden näin pois hREDSistä.

– Kiitämme Lassia yhteisestä ajasta, johon mahtui todella paljon menestystä. Haikea eron hetki tämä on, mutta onneksi syksyyn mahtuu kuitenkin myös pienimuotoinen yllätys, Kasurinen vinkkaa.

Tulevat turnaukset

hREDS kilpailee tällä viikolla Rainmaker open S2 jatkosarjassa.

Ota hREDSin somekanavat seurantaan Twitterissä, Facebookissa, sekä Instagramissa pysyäksesi mukana ajankohtaisissa tapahtumissa.

FREE! – Kevytyrittäjyyttä y-tunnuksella tai ilman https://free.fi/

 

Näytä kaikki uutiset