logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Vuoden viimeinen kotimatsi edessä – Nordiksella tapahtuu

IFK-KalPa tänään Nordiksella kello 18.30.

Tänään IFK:lla on jälleen vastassa yksi sarjan kärkijoukkueista, kun Nordikselle saapuu vieraaksi KalPa. Sarjataulukossa kuopiolaisjoukkue väijyy IFK:ta pisteen päässä sijalla neljä, tosin kaksi ottelua enemmän pelanneena.

IFK nappasi voiton lauantaina vieraspelissä Jyväskylässä, vaikka oli päätöserässä kaksi maalia tappiolla. Joulunajan jobinpostiin kuului laitahyökkääjä Jasse Ikosen menettäminen sairastuvalle koko loppukaudeksi. Se ei kuitenkaan haitannut tahtia ainakaan lauantaina.

KalPalla on runsaasti pelaajia sivussa vakiomiehistöstään, etenkin puolustuksesta. Silti joukkue pisti tiukasti kampoihin sarjakärki Kärpille lauantaina Oulussa. KalPa on perinteisesti pistänyt IFK:n erittäin tiukoille keskinäisissä peleissä, joten odotettavissa on jälleen kovatempoinen kamppailupeli. Tämän kauden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet vierasvoittoihin. KalPa voitti lokakuun alussa Nordiksella 2-1 ja IFK kuittasi kaksi pistettä jatkoaikavoitolla 21.10. Kuopiossa. Tuolloin Arttu Luttinen ampui kaksi maalia, mukaan lukien jatkoaikaosuman.

Tämän illan matsiin on myynnissä perhelippupaketteja, joista löydät lisätietoa täältä. Irtolippuja peliin myy Lippupalvelu. Illan matsin jälkeen IFK:n pelaajat ovat tavattavissa Brewer’s Streetillä. Tule siis matsiin viihtymään ja käy pelin jälkeen pyytämässä suosikkipelaajiesi nimmarit tai ota itsestäsi yhteiskuva pelaajien kanssa.

Ennen matsia sinulla on mahdollisuus osallistua Family Fun -tapahtumaan, jossa pääset luistelemaan Nordiksen kaukaloon pelipäivänä. Yleisöluistelu järjestetään tänään tiistaina kello 13.30-15.30 ja ensi perjantaina kello 13-15.

TERVETULOA!

Näytä kaikki uutiset