Infoa kausikorttilaisille tulevista CHL-otteluista

IFK-Bern pelataan tämän viikon perjantaina.

IFK-SC BERN

Ottelu pelataan perjantaina 21.8. alkaen kello 18.30 Helsingin Jäähallin varaustilanteen takia Espoossa Barona Areenalla. Niille IFK:n kausikorttilaisille, jotka ovat liittäneet korttiinsa CHL:n lohkovaiheen ottelut, on varattu Barona Areenasta katsomot 207-211. Sisään halliin pääset kausikorttiasi näyttämällä ja hallissa on opastus oikeisiin katsomoihin.

Fan Clubille on varattu päätykatsomot 101 ja 102. Paikan saa valita vapaasti. Niille Fan Clubin jäsenille, jotka ovat liittäneet kausikorttiinsa CHL-ottelut, suositellaan istumista katsomossa 207, joka on katsomon 102 vieressä. Näin fanit voivat seurata ottelua yhtenäisenä ryhmänä.

Tietoa julkisen liikenteen yhteyksistä Barona Areenalle löydät täältä.

IFK-LINKÖPING

Ottelu pelataan torstaina 3.9. alkaen kello 18.30. Helsingin Jäähallissa. Ne IFK:n kausikorttilaiset, joiden paikat sijaitsevat A-, B-, C- tai D-katsomoissa ja jotka ovat liittäneet CHL:n lohkovaiheen ottelut korttiinsa, istuvat IFK-Linköping-ottelussa omilla paikoillaan. Ne kausikorttilaiset, joilla on paikka E- tai F-katsomossa, ohjataan alakatsomoihin. Sisään halliin pääsee kausikorttia näyttämällä.

Näytä kaikki uutiset