Kahden matsin viikonloppu – tänään vastassa Pelicans

Pelicans-IFK tänään kello 18.30.

IFK matkustaa tänään toista kertaa tällä kaudella Lahteen. Edellinen kerta oli noin kuukausi sitten, jolloin IFK kuittasi Pelicansilta kaksi sarjapistettä Hannu Pikkaraisen jatkoaikamaalilla. Joukkueet ovat kohdanneet kolme kertaa tällä kaudella. Lahden pelin lisäksi kaksi kertaa on pelattu Nordiksella ja molemmilla kerroilla voittaja oli IFK. Lokakuun lopussa IFK otti kaksi pistettä voittomaalikilpailun jälkeen ja marraskuun lopulla voitto tuli lukemin 6-3.

Pelicans on sarjataulukossa sijalla 12, mutta 11 viime pelissään se on jäänyt ilman pisteitä vain kaksi kertaa. Voittoja on viisi ja rankkari- tai jatkoaikatappioita on neljä. IFK on voittanut kymmenestä viime pelistään kolme.

Ottelua voit seurata ruutu.fi-palvelusta tai voit kuunnella selostusta Radio Cityn taajuudella 99,4.

Lauantaina pelataan taas Nordiksella, jolloin IFK:n vieraaksi saapuu TPS. Matsi on joukkueiden viides keskinäinen tällä kaudella, IFK on napannut kolme voittoa ja TPS yhden. Vierasjoukkueen kausi on ollut synkkä, mutta siihen on mahtunut muutama valoisampikin jakso. Yksi niistä oli tämän kuun puolivälissä, jolloin joukkue voitti viidestä pelistään neljä. Nyt TPS:llä on alla kaksi peräkkäistä tappiota.

Lippuja IFK-TPS-matsiin voit skaffata Lippupalvelusta. Jäähallin lipunmyyntipiste aukeaa lauantaina kello 15.00. Matsi alkaa kello 17.00.

Lauantain ottelun jälkeen IFK:n pelaajat ovat fanien tavattavissa Brewer's Streetillä. Tilaisuudessa voit ostaa IFK:n kausikirjan viden euron hintaan ja kerätä kaikkien pelaajien nimikirjoitukset yksiin kansiin.

Lauantain pelissä on runsaasti muutakin oheisohjelmaa, kuten tuotejakeluja ja laukaisupiste A-sisäänkäynnin vieressä. Otteluisäntä on Flodins.

Voit myös vahvistaa Playoff-kausikorttisi A-sisäänkäynnin vieressä olevassa palvelupisteessä.

Tervetuloa!

Näytä kaikki uutiset