logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Playoff-kausikortit nyt myynnissä

Kauden huipennus lähestyy - vahvista tsettisi nyt!

Runkosarja on kääntymässä loppusuoralle ja nyt pelataan lähtöasetelmista pudotuspeleissä. IFK on hyvissä asemissa sarjakärjen tuntumassa ja kiinni suorassa paikassa puolivälieriin. Paljon voi vielä tapahtua, sillä pisteitä on vielä jaossa runsaasti.

Playoff-kausikorttien myynti on alkanut. Varmista siis oma paikkasi kauden huipennukseen!

HIFK:n Playoff-kausikortti sisältää kaikki HIFK:n kotiottelut pudotuspeleissä. Kotiotteluiden maksimimäärä on 12. Olemme hinnoitelleet kortin 11 ottelun mukaan. Mikäli IFK pelaa pudotuspeleissä yhden ottelun enemmän, viimeinen finaalipeli laskutetaan jälkikäteen. Tilatessasi kausikortin tilaat siis kaikki kotiottelut pudotuspeleissä.

Kausikortin jatkaminen pudotuspeleihin

Kausikorttilaisille on postitettu henkilökohtainen kirje playoffeista. Kun tilaat playoff-korttisi, lähetämme sinulle laskun ja aktivoimme runkosarjan sirukorttisi. Jos kausikorttisi toimitettiin irtolippuina, teemme Sinulle erillisen kortin, joka kattaa kaikki pudotuspeliottelut. Vahvistamalla kausikorttisi kirjeen ohjeitten mukaisesti varmistat samalla katsomopaikkasi ensi kaudelle. Runkosarjan paikat ovat varattuina vanhoille kausikorttilaisille maanantaihin 2.3.2015 asti.

Myyntiaika on lyhyt, joten toivomme, että kausikorttilaiset vahvistaisivat paikkansa mahdollisimman pian kirjallisesti: faxilla, sähköpostilla tai nettitilauksena. Laskun postitamme heti tilauksen saatuamme ja se on samalla kuittaus tilauksen perille tulosta.

Uudet tilaajat

Voit ostaa Playoff-kausikortin runkosarjassa vapaina olleille paikoille. Kaikki playoff-kortit voi tilata ja ostaa vain HIFK:n toimistolta. Toimistomaksu (7 € / lasku) lisätään laskuun kausikorttien määrästä tai maksutavasta riippumatta. Uudet tilaajat voivat soittaa tai lähettää sähköpostia osoitteeseen kausikortit(at)hifk.fi. Voit myös lähettää yhteystietosi netissä olevalla tilauskaavakkeella ja laittaa paikkatoiveesi kohtaan Huomioitavaa.

Playoff 2015 -kausikortin tilaaminen

Voit ostaa Playoff-kausikortin runkosarjassa vapaina olleille paikoille. Ostamalla kausikortin varmistat paikan kaikkiin IFK:n kotiotteluihin pudotuspeleissä.

Kaikki playoff-kortit voi tilata ja ostaa vain HIFK:n toimistolta. Laita nimesi ja yhteystietosi alla oleviin kenttiin, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Näytä kaikki uutiset