Yleisöluistelu sunnuntaina Nordiksella ennen matsia

Voit myös tulla tapaamaan sunnuntain matsin jälkeen IFK:n pelaajia.

Haluatko käydä fiilistelemässä Nordiksen jäällä, ennen kuin IFK:n pelaajat hyppäävät kaukaloon? Sunnuntaina siihen on erittäin hyvä sauma, sillä Nordiksella järjestetään yleisöluistelu klo 13.30-14.30.

Sisäänkäynti tapahtuu Helsingin jäähallin D-ovilta klo 13.00 alkaen, josta on opastus C6-katsomoon, jossa luistimet vaihdetaan päälle. Luistelu on maksuton, mutta jääminen suoraan luistelusta kello 16 alkavaan IFK-Pelicans-otteluun edellyttää pääsylippua. IFK:lla on lipunmyyntipiste luistelun ajan D-päädyssä. Lapsilla on kypäräpakko ja kypärää suosittelemme vahvasti myös aikuisille. Mailat ovat yleisöluistelun aikana kiellettyjä.

Ottelussakin on runsaasti oheistapahtumia. Brewers’ Streetillä on ennen matsia paljon nähtävää: Gigantin pelikonsolit, arvontoja, Köllin pregame sekä etuhintaisia tuotteita. Jäähallin A-aulassa on laukaisunurkka ja pelin jälkeen voit käydä tapaamassa IFK:n pelaajia Brewers’ Streetillä. Kaikki joukkueen pelaajat ovat paikalla, joten nyt sinulla on mahdollisuus saada suosikkipelaajasi nimmari ja ottaa yhteiskuvia.

Tervetuloa matsiin koko perheen voimin!

Lippuja matsiin voit ostaa Lippupalvelusta.

Näytä kaikki uutiset