logologo
HIFKSport
ti 13.04.2021 klo 18:30

Tervetuloa Perhepäivään!

Pomppulinna! Aku Ankka -teema! Tule Liigan Perhepäivään luistelemaan ja leikkimään liigakaukaloon sekä tapaamaan tähtijääkiekkoilijoita.

Liigan Perhepäivä on koko sarjan laajuinen kokonaisuus ja Liigalta aivan uudenlainen satsaus yleisön palvelemiseksi. Tapahtumat on suunniteltu nimensä mukaisesti koko perheen kokoavaksi viihteeksi, jossa on paljon puuhaa perheen pienimmille.

Tapahtumaa teemoittaa rakastettu Aku Ankka. Tapahtumassa pääsee luistelemaan liigakaukaloon klo 14.30-15.30, jossa pikkuväelle – ja isommillekin – on tarjolla muun muassa jäälimbo sekä disco. Samalla yleisö pääsee tapaamaan ja luistelemaan tähtipelaajien kanssa. Yleisöluistelu päättyy 1,5 tuntia ennen tapahtumaan kuuluvan liigaottelun alkamista. Tässä vaiheessa jäähallin käytävillä olevat aktiviteettipisteet ovat avoinna. Ottelun jälkeen valitaan kamppailun Tupu, Hupu ja Lupu.

Tapahtumassa saa myös testata omia jääkiekkotaitojaan, maalauttaa kasvonsa suosikkiseuransa väreillä ja seurata sirkusesityksiä.

Perhepäivään kuuluvat olennaisesti myös sosiaalisessa mediassa järjestettävät kilpailut. Ne löydät vaivattomasti #Perhepäivä-aihetunnisteella.

Tervetuloa koko konkkaronkka viihtymään Liiga Perhepäivään!

Nordiksella perhepelipäivää vietetään ottelussa IFK-KalPa 9.1.2016. Perhelippupaketit ovat myynnissä, katso lisätiedot täältä.

Osta liput otteluun Lippupalvelusta.

Näytä kaikki uutiset