logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

FREE.fi | People Of HIFK: Osa historiaa, pala tulevaa

People Of HIFK on yhdessä FREE.fi -laskutuspalvelun kanssa tuotettu juttusarja, jossa esitellään ihmisiä ottelutapahtumien taustalta.

OSA 6: Harri Rindell – IFK:n asiantuntija

”Aloitin HIFK-urani pelaajana, Karhu-Kissoista HIFK:hon. Pelaajauran ruotsissa päätyttyä siirryin nopeasti valmentajaksi. Valmensin HIFK:ta ensimmäisen kerran vuonna 1992, toiseen otteeseen 2000-luvulla ja viimeisimpänä kaudella 2013-2014. Tämän jälkeen jatkoin uraa pelaajatarkkailijana ja asiantuntijana. 

Parasta on HIFK:laisuus. Se ydin, mitä HIFK on. Arvot, historia ja yhdessä tekeminen. Vuosien aikana olen päässyt myös tapaamaan uskomattomia persoonia ja ihmisiä. Keskustelemaan ja kehittymään.

Parhaita muistoja ovat tietenkin voitot ja onnistumiset HIFK:ssa. Esimerkiksi ensimmäisenä valmennusvuotenani HIFK:ssa päästiin melkein finaaleihin, mutta saatiin kuitenkin pronssia. Mutta hienoa on myös päästä näkemään pelaajien sekä valmentajien kehittymistä. Toimin usein monille keskustelijana, kun itsellä on perspektiiviä jo aika monelta vuosikymmeneltä.

Tällä kaudella toimin erityisesti asiantuntijana ottelustudioissa ja tilaisuuksissa, sekä toimin asiantuntijana muun muassa pregame-studioissa. Vuosien aikana on oppinut näkemään asioita, joita pääsee sitten myös edelleen nostamaan muille. Tarkoituksena on antaa eväitä kaikille, että jokainen voi innostua jääkiekosta ja sen katsomisesta. Parasta on kyllä se, ettei intohimo jääkiekkoon ole koskaan hävinnyt vuosikymmenten aikana. Olen etuoikeutettu, että saan olla osa HIFK:n historiaa.”

FREE.fi tuo vapauden työelämään, mahdollistamalla työn tekemisen kevytyrittäjänä tai toiminimiyrittäjänä. Työtä tekevä pääsee keskittymään olennaiseen, FREE.fi:n hoitaessa byrokratiaviidakon.

Näytä kaikki uutiset