FREE.fi | PEOPLE OF HIFK: Ottelutapahtuman elämys

People Of HIFK on yhdessä FREE.fi -laskutuspalvelun kanssa tuotettu juttusarja, jossa esitellään ihmisiä ottelutapahtumien taustalta.

OSA 4: Heidi, palvelukoordinaattori

”Elämäni ensimmäinen työpaikkani oli Nordiksen ravintolapuolen kioskeissa yli 20 vuotta sitten. Nordis on ollut osa työelämääni joko vakituisena tai osa-aikaisena työntekijänä siitä lähtien. Nykyään toimin jäähallilla Food&Events Tapahtumaravintoloiden palvelukoordinaattorina vastaten myyntipalvelun monista asiakaspalvelu- ja suunnittelutehtävistä.

Omassa työssäni jokainen päivä on erilainen. Pidän siitä, että ympärilläni tapahtuu paljon ja tutustun uusiin ihmisiin. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntä ja nautin erilaisten tilaisuuksien suunnittelusta ja toteutuksesta hallilla. Parasta on nähdä tyytyväinen asiakas nauttimassa tarjoiluista, illasta ja HIFK:n pelistä. Oman mielekkyytensä tuo myös mielettömän hyvä ja toimiva yhteistyö jäähallin ja HIFK:n ammattilaisten kanssa.

Muistoja on kertynyt paljon vuosien varrelta Talviklassikoista lähtien. Parhaiten niistä on jäänyt mieleen HIFK:n monta päivää kestäneet mestaruusjuhlat vuonna 2011 ja se fiilis, jonka mestaruus toi mukanaan. Yhteenluuluvuuden tunne oli tuolloin katossaan – HIFK on tosiaan yhtä suurta perhettä kumppaneineen, katsojineen ja kaikkineen.”

Heidi, palvelukoordinaattori
Food&Events Tapahtumaravintolat

FREE.fi tuo vapauden työelämään, mahdollistamalla työn tekemisen kevytyrittäjänä tai toiminimiyrittäjänä. Työtä tekevä pääsee keskittymään olennaiseen, FREE.fi:n hoitaessa byrokratiaviidakon.

Näytä kaikki uutiset