logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

GIMMOJEN VIIKKORAPORTTI: Kärkikamppailusta täydet pinnat Stadiin

Helsingin IFK kohtasi sunnuntain pelissä Uudenkaupungin Jää-Kotkat. Pelin panoksena oli lohkon kärkipaikka, kun UJK oli lauantaina voittanut EKS:n ja noussut tasapisteisiin IFK:n kanssa.

Ensimmäinen erä oli Stadin Gimmoilta vahvaa peliä. UJK:n maalivahti Janina Rivasto torjui erässä 19 kertaa ja erä kuitattiin kotijoukkueelle maalein 3-1.

Toisessa ja kolmannessa erässä Jää-Kotkille ei annettu tilaa eikä aikaa kiekon kanssa; kavennusmaali ja harvat tilanteet tulivatkin Gimmojen omista virheistä. IFK:lle selkeä voitto lukemin 6-2.

– Alkukauden peleissä olemme päässeet mukavasti maalintekopaikoille, mutta niiden hyödyntämiseen tarvitaan vielä viimeistelytaitoa ja asennetta. Muilla pelin osa-alueilla etenemme aikataulun mukaisesti, kommentoi päävalmentaja Saara Niemi.

IFK johtaa neljän pelatun ottelun jälkeen Mestiksen karsintalohkoaan puhtaalla pelillä.

Tässä sarjataulukko:

Joukkueen pisteykkönen on Miisa Klemola.

Stadin Gimmoilla on taukoa peleistä tulevana viikonloppuna. Malmilla kuitenkin tapahtuu kun IFK tytöt järjestävät Girls’ Hockey Day eli tyttökiekon tutustumistapahtuman sunnuntaina 7.10. klo 12:30-14:00. Tähän maksuttomaan GHD -tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki jääkiekosta kiinnostuneet tytöt. Stadin Gimmojen pelaajia on myös mukana tapahtumassa jäällä ja jakamassa nimikirjoituksia.

Stadin Gimmojen seuraavat pelit ovat lauantaina 13.10 Tapiolassa espoolaisia vastaan ja sunnuntaina 14.10, kun Rockets Loimaalta saapuu Malmille.

Lue myös HEO:n opiskelijoiden julkaisema artikkeli Stadin Gimmoista!

Näytä kaikki uutiset