logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Huippulupaus jatkaa Stadin Gimmoissa!

HIFK:n Naisten liigajoukkue on tehnyt jatkosopimuksen Vuoden tulokkaaksi valitun Krista Parkkosen kanssa.

17-vuotias Krista Parkkonen pelasi debyyttikautensa Naisten liigassa ja hänen valittiin sarjan parhaaksi tulokkaaksi.

– Mennyt kausi oli minulle ensimmäinen Naisten Liigassa koska aiemmat kaudet olen pelannut vain poikien sarjoissa. Lähdin avoimin ja innokkain mielin kohti kautta ja yllätyin positiivisesti sarjan kärkijoukkueiden tasosta, Alle 18-vuotiaiden tyttöjen MM-kisoissa menneellä kaudella pelannut Parkkonen kuvailee.

– Pääsin hyvin joukkueeseen sisään ja meillä olikin ihan huippu jengi kasassa. Pakkiparini Caroline Shaunessyn kanssa täydensimme hyvin toisiamme, yhteistyömme sujui todella hyvin jäällä ja sen ulkopuolella. Kausi oli kokonaisuudessaan hyvä ja nousujohteinen mutta valitettavasti se viimeinen rutistus jäi vielä puuttumaan, 17-vuotias SaiPa:n kasvatti kuvailee.

– Lähtökohdat tulevaan kauteen ovat nyt paremmat kun ollaan saatu Liigakiekosta enemmän kokemusta. Asetamme siis tavoitteet korkealle ja lähdemme kovalla työllä ja intohimolla niitä tavoittelemaan.

Neljät nuorten MM-kisat pelannut Parkkonen on yksi ensi kauden joukkueen keskeisiä pelaajia.

– Krista on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut arvokisakävijä. Seuraavaksi hän lähtee määrätietoisesti tavoittelemaan paikkaa naisten maajoukkueessa ja haluamme olla auttamassa Kristaa eteenpäin urallaan. Vaikka Krista opiskelee ja harjoittelee suurimman osan aikaa Lappeenrannassa, on ollut hienoa nähdä hänen sitoutuneisuutensa Stadin Gimmoihin. Hän on tärkeä osa joukkuettamme myös jatkossa, sanoo päävalmentaja Saara Niemi.

Näytä kaikki uutiset