Kollit takaisin voittokantaan – Uronen ja Halttunen tehoilivat Raumalla

Junioreiden viikkoraportissa seurataan HIFK:n U20-, U18-, U18 Akatemian sekä U16-joukkueiden sarjoja.

U20 SM-sarja

Kollien matka alle 20-vuotiaiden SM-sarjassa jatkui kahdella matsilla. Vastoinkäymisiä kokenut nuori joukkue sai viikon jälkimmäisessä matsissaan viiden ottelun mittaisen tappioputkensa katki Raumalla.

– Keskiviikkona kotona KooKoota vastaan oltiin vastaanottava osapuoli koko ottelun ajan. Vastustaja oli erittäin hyvä ja oli sinä päivänä joka osa-alueella meitä parempia, päävalmentaja Joni Töykkälä kommentoi.

– Perjantaina Raumalla saatiin hyvä startti ja oltiin koko ottelun ajan työteliäitä. Joukkue osoitti vahvaa sitoutumista ja taistelua haastavassa tilanteessa. Harjoitellaan ja pyritään parantamaan ja kehittymään.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Kollit (@kollitofficial) jakama julkaisu

KOLLIT – KOOKOO 0–4

30/34 35 VINNI Eemil

LUKKO – KOLLIT 3–6

2 + 0 = 2 9 URONEN Tuomas
0 + 1 = 1 6 MARILA Eelis
0 + 1 = 1 44 LAAKSO Aatu
28/31 35 VINNI Eemil

 

U18 SM-sarja

HIFK pelasi ikäluokan SM-sarjassa yhden ottelun menneellä viikolla. Kärkikamppailussa Tampereella kotijoukkue oli täpärästi vahvempi. HIFK jatkaa edelleen sarjakärjessä.

– Tiukka tappio kärkikamppailussa. Kotijoukkue teki tehokkaalla ylivoimallaan kaikki kolme maaliaan. Loppuminuuteilla tehty voittomaali tottakai harmitti. Laadukas ja tasainen peli kaikkinensa, josta pelaajat voivat olla ylpeitä, päävalmentaja Joni Petrell kertaa.

 

TAPPARA – HIFK 3–2

 

U18 alempi SM-sarja

HIFK Akatemia jatkoi alle 18-vuotiaiden alemmassa SM-sarjassa urakkaansa yhdellä ottelulla viime viikolla. Sarjan kärkisijoilla oleva Sport tarjosi hyvän vastuksen Stadissa ja korjasi lopulta lisäpisteen ottelusta rankkareilla.

– Saatiin meidän näköinen alku pelille ja vaikka jäähyt sotkikin niin tapettiin yhtä lukuunottamatta nekin pois. Tasainen vääntö ja saatiin revittyä jengi kolmannessa mukaan pelaamaan voitosta. Pelinä yksi kauden kovimmista mittareista ja vastustaja puolusti erittäin kurinalaisesti. Onnistuttiin luomaan vielä riittävät paikat ratkaista matsi kolmannessa erässä sekä jatkoilla, mutta kaveri vei voittolaukaukset. Pystyttiin pelaamaan kuitenkin työteliäs 65 minuuttia ja hyvä tason nosto edellisestä matsista sekä osoitus poikien luonteesta, päävalmentaja Timo Kuuluvainen kehuu omiaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön HIFK U18 Akatemia (@hifk_u18_akatemia) jakama julkaisu

HIFK AK – SPORT 1–2 VL

37/38 1 VIHERIÄKOSKI Miikka

 

U16 SM-sarja

HIFK pelasi viime viikolla kahdesti kotona U16 SM-sarjassa. Tuloksena oli kaksi toisistaan poikkeavaa suoritusta ja kolme sarjapistettä.

– Viikonlopun ensimmäiseen peliin tultiin hyvällä jalalla ja ilmeellä. Vahvaa hyökkäyspelaamista koko joukkueelta ja ansaittu voitto, päävalmentaja Tommi Railo muistelee.

– Toinen peli oli päinvastainen. Lyhyt palautuminen, raskaat jalat ja sen seurauksena virheiden täyttämä peli! Nolla tehtyä maalia kotipelissä ei ole riittävä suoritus.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön HIFK U16 SM 2007 Official🏒 (@hifk_u16sm_2007) jakama julkaisu

HIFK – TPS 7–4

1 + 2 = 3 16 TORKKI Oliver
1 + 1 = 2 4 KAARTO Niklas
1 + 0 = 1 27 NUUTINEN Milo
1 + 0 = 1 2 JUNTUNEN Oiva
0 + 1 = 1 37 KANERVA Eetu

HIFK – LUKKO 0–3

25/28 34 VARONEN Vili

 

 

 

Tulevat ottelut:

Kollit: maajoukkuetauko

U18: maajoukkuetauko

U18 Ak: maajoukkuetauko

U16:

Su 12.02.2023 41048
Rauma hh
14:00 Lukko HIFK

Näytä kaikki uutiset