logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Calle Branderin kiekkokoulu 4-6-vuotiaille

HIFK:n ensimmäinen askel lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille. Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

Koulu on tarkoitettu vuosina 2018-2020 syntyneille. Syyskauden ensimmäinen kerta on sunnuntaina 15.9.2024, ja viimeinen kerta 22.12.2024. Ilmoittautuminen syyskaudelle on nyt auki!

Vuonna 2018 syntyneet voivat halutessaan liittyä suoraan mukaan HIFK:n U7-joukkueeseen. Mikäli haluat liittyä mukaan U7-joukkueen, ota yhteys kiekkokoulun rehtoriin: Christian Buchert christian.buchert@hifk.fi

Kiekkokoulun vakiovuoro järjestetään sunnuntaisin Helsingin jäähallin Elisa Areena -harjoitushallissa.
klo 09:00-10:00 // 2018 syntyneet
klo 10:00-11:00 // 2019-2020 syntyneet

Kauden aikana tulee muutamia korvaavia vuoroja johtuen Helsingin jäähallin tapahtumaviikonlopuista. Ilmoitamme korvaavista vuoroista erikseen etukäteen.

Mitä opetellaan?

Callen kiekkokoulussa opetellaan luistelemaan jääkiekkomailan kanssa ja ilman mailaa. Tarkoituksemme on, että jokainen lapsi saa harrastaa jääkiekkoa tasapuolisesti kykyjensä mukaan. Tärkein tavoitteemme on, että kiekkokoulumme ryhmissä lapsilla on hauskaa ja mukaan on kiva tulla aina uudelleen. Samalla tarjoutuu perheen isommille ja pienemmille mahdollisuus liittyä suureen HIFK-yhteisöön.

Pakollisina varusteina luistimien ja mailan lisäksi on kypärä kasvosuojuksella varustettuna sekä kaulasuoja.

Syyskauden hinta on 150€. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 50€:n starttimaksu (ei palauteta), jolla vahvistat paikan Callen kiekkokoulussa. Loppumaksu 100€ laskutetaan marraskuun aikana. Toimintaan pääsee tutustumaan kerran maksutta.

Ilmoittautumisen jälkeen tulee kaikkien kiekkokoululaisten hankkia Jääkiekkoliiton pelipassi. Pelipassin voit hankkia Finhockeyn sivuilta.

Kiekkokoululaisille tulee hankkia Kiekkokoulurekisteröinti:  5 € (sisältää Sporttiturvavakuutuksen)HUOM, muista valita seuraksi HIFK Ishockey r.f.

Pelipassin lunastamisen jälkeen harrastajalle muodostuu oma Sportti-ID, joka tulee lisätä omaan myClubiin. Jos olet hankkinut pelipassin jo syyskaudelle, ei sitä tarvitse hakea uudestaan kevätkaudelle.

Calle Branderin kiekkokoulun rehtori
Christian Buchert
050-4310173
christian.buchert@hifk.fi

Lisätietoja HIFK:sta:

https://hifkishockey.fi
http://www.hifk.fi/

Kevätkauden hinta on 150€, joka sisältää

  • 15kpl ohjattuja kiekkokoulutunteja
  • Kiekkokoulupaidan
  • Juniorijäsenkortin, jolla alaikäinen kiekkokoululainen pääsee veloituksetta katsomaan naisten Liigajoukkueen runkosarjan ja Kollien SM-sarjan kotipelejä, sekä erikseen ilmoitettavia miesten Liigajoukkueen kotimatseja. Jäsenkortti löytyy myClubin sovelluksesta, ja kuvalliset jäsenkortit jaetaan syyskauden aikana.
  • Mahdollisia pelitällejä
  • Sisaralennus -15 €

Tiedustelut Christian Buchert, christian.buchert@hifk.fi

ILMOITTAUDU MESSIIN!

Näytä kaikki uutiset