Kollien päävalmentaja Simo Mälkiä ei jatka seurasssa

Edelliset viisi vuotta seuran junioreiden kehitysjohtajana toimineen Simo Mälkiän oli määrä aloittaa Kollien vastuuvalmentajana alkavalla kaudella. Mälkiä siirtyy kuitenkin uusiin haasteisiin.

– Olen viihtynyt HIFK:ssa erittäin hyvin nämä viisi vuotta, mistä johtuen päätös ei ollut helppo. Olen saanut oppia ammattilaisilta ympäriltäni ja kehittyä ja kasvaa ihmisenä itsekin, kertoo Mälkiä.

– Vaikeinta päätöksenteosta teki ihmiset. Olen itse ollut kasaamassa kilpapuolen junioriorganisaatiota, mikä tekee lähdöstä henkilökohtaista. Hommat Stadissa jäävät kuitenkin hyviin hanskoihin, sen tiedän. Poistumisessani on kyse ammatillisesta etenemisestä.

HIFK:n toimitusjohtaja Markus Lindström kertoo, että valmentajamarkkinaa on ehditty jo kartoittaa ja prosessi uuden Kolli-luotsin löytämiseksi on käynnissä. Positioon löytyy vetovoimaa ja ehdokkaita on jo kontaktoitu.

– Päätös ei ollut Simolle helppo, mutta ymmärrettävä askel hänen urallaan. Haluan seuran puolesta kiittää Simoa työstään HIFK:ssa ja toivottaa tsemppiä tulevissa haasteissa, Lindström toteaa.

Seura tiedottaa, kun Kollien päävalmentaja tulevalle kaudelle on nimetty.

Näytä kaikki uutiset