GIGANTTI OTTELUSTUDIO: Anton Lundell kärkiketjuun

play

IFK - Lukko klo 18.30. Ovet auki klo 17.30.

IFK kohtaa tänään Nordiksella Rauman Lukon. Molemmilla joukkueilla on ollut viime aikoina hankaluuksia pisteiden ansaitsemisessa. GIGANTTI Ottelustudiossa käytiin läpi viikonlopun matsien tärkeyttä, illan kokoonpanoa sekä joukkueen tuoreen vahvistuksen Miles Koulesin liittymistä stadilaisiin.

Liput illan matsiin Ticketmasterista!

Miles Koules tänään pelaajanurkkauksessa

IFK:n uusi jenkkihyökkääjä, 24-vuotias Miles Koules saapuu tänään Helsinkiin. Koules tulee seuraamaan uuden joukkueensa edesottamuksia illan matsiin ja tapaa faneja ensimmäisen erätauon aikana pelaajanurkkauksessa (A-sisäänkäynnin vieressä).

– Hyvään aikaan hän liittyy mukaan joukkueen vahvuuteen. Ja mikä itsellä pisti silmään, niin hyvän ikäinen kaveri kyseessä. Jäämme kaikki mielenkiinnolla odottamaan mitä jäällä tapahtuu, sanoi Mika Kortelainen.

Voitto otettava tyylistä riippumatta

IFK pelaa viikonlopun aikana kaksi matsia. Voittojen tielle palaaminen ruokkisi myös itseluottamusta.

– Oikeastaan ihan sama miten pelaamme, mutta voitto olisi otettava ainakin toisesta viikonlopun matsista. Helpolla se ei tule, mutta kyllä tänään täällä kotona on sellainen joukkue vastassa, mikä pitäisi pystyä niittaamaan.

Viikon päästä vastassa on perättäisinä päivinä sarjakärki Kärpät. Onnistunut viikonloppu antaisi myös paremmat lähtökohdat ensi viikkoon.

– Joukkueen täytyy elää tässä hetkessä, mutta me voimme katsoa hieman pidemmälle. Kyllähän se on hankalaa jos peli ei kulje ja vastustaja vaan kovenee.

Mielenkiintoisia ketjumuutoksia

Lukkoa vastaan IFK:n nimellisen ykköskentän vasemmassa laidassa pelaa Anton Lundell. Nuori mies oli aamujään jälkeen hyvillä fiiliksillä uusista ketjukavereistaan.

– Olen pelannut aiemminkin laidassa ja hyvältä tuntui treeneissä ”Jullen” ja ”Rassen” rinnalla, Anton sanoi.

”Kölli” uskoo vahvasti, että nuorempi ”Lunkka” vakuuttaa myös laitahyökkääjänä.

– Antonille sopii mikä paikka tahansa – todennäköisesti maalivahtinakin olisi hyvä taustastaan johtuen, naureskeli Kortelainen viitaten Antonin isään Jan Lundelliin.

– En jaksa olla hämmästelemättä kuinka kypsästi hän pelaa. On myös hienoa, että hänet nostetaan ns. kärkiketjuun ja varmasti peliaika lisääntyy.

– Laidalla vastuu pelata kahteen suuntaan ei ole niin suuri ja sitä kautta Anton tulee saamaan tänään lisää vapauksia hyökkäyssuuntaan.

 

 

IFK:N KOKOONPANO   

Maalivahdit   

36 Markus Ruusu
31 Hannu Toivonen (varalla)   

Hyökkääjät   

15 Anton Lundell – 12 Juhani Tyrväinen – 88 Joonas Rask ”A”
78 Niklas Nordgren – 21 Tommi Santala – 4 Iikka Kangasniemi
32 Lennart Petrell ”C” – 80 Thomas Nykopp – 45 Micke Åsten
14 Teemu Engberg – 51 Juha Jääskä – 37 Ilmari Pitkänen

Puolustajat   

42 Teemu Eronen – 57 Johan Motin
27 Kyle Quincey – 24 Ryan O’Connor
8 Ville Varakas – 44 Elias Ulander

2 Markus Kankaanperä ”A”

Loukkaantuneet: Aleksi Laakso (1-2 vk),  Juho Keränen (3 kk), Erik Thorell (1 vk), Atte Engren (1-2 vk), Joseph Finley (1 vk), Teemu Tallberg (5 vk)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Anton Lundell

Näytä kaikki uutiset