logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

GIGANTTI OTTELUSTUDIO: Neljä matsia kuuteen päivään – ”Kaikkein tärkein on henkinen puoli”

play

IFK - Pelicans Nordiksella klo 18.30. Ovet auki klo 17.30. Katso IFK:n kokoonpano!

IFK kohtaa tänään himassa Lahden Pelicansin. Joukkue palaa Nordikselle kahden viikon tauon jälkeen ja lähtee tavoittelemaan sarjan kärkikolmikkoa.

Liput matsiin Ticketmasterista!

Paluu Nordikselle

Tänään GIGANTTI Ottelustudiossa käytiin IFK-valmentaja Joonas Tanskan kanssa läpi illan Pelicans-ottelua sekä paluuta Nordikselle. Ottelustudiossa kuullaan myös joukkueen pelaajatarkkailija Harri Rindellin mietteitä nuorten esiinmarssista.

– Ehdottomasti mukava palata himaan vierasreissun ja Salmisaaren jälkeen, Joonas Tanska kertoi.

– Maanantaina oli huoltopäivä ja eilen olimme ensimmäisen kerran joukkueen kanssa jäällä. Tänään vedettiin normaali peliä edeltävä aamujää ja sen jälkeen kukin tekee omia juttujaan, joilla haetaan ajolinjoja illan matsiin.

Joukkue on valmis tiukkaan pelirytmiin

IFK hävisi kauden ensimmäisen kohtaamisen Lahdessa voittolaukauskilpailun päätteeksi lukemin 3–4. Valmennus tietää mihin tänään täytyy keskittyä, jotta kolme pistettä jää Stadiin.

– Pelicans on nopea ja hyvin organisoitu joukkue. Meidän täytyy olla valmiita vastustajan nopeaan maalia kohti suuntautuvaan peliin ja paineistukseen – sitä kautta tämä peli kääntyy meille.

IFK:lla on nyt neljä matsia kuuden päivän sisään ja tiukka ottelutahti vaatii paljon joukkueelta.

– Meillä on fyysinen pohja kunnossa ja olemme saaneet myös pelillisen puolen tässä viime viikkojen aikana hyvin kasaan. Kaikkein tärkein on se henkinen puoli ja se on vahvistunut voittojen myötä.

Ei suuria muutoksia kokoonpanoon

IFK luistelee tänään Nordiksen jäälle pitkälti samalla kokoonpanolla kuin viikonloppuna Lukkoa vastaan. Maalissa aloittaa tänään Markus Ruusu ja Niklas Nordgren palaa kolmoskentän laidalle. Edellisessä matsissa vakuuttavasti hyökkääjän roolin vetänyt Elias Ulander on joukkueen seitsemäs puolustaja.

Iikka Kangasniemi ja Thomas Nykopp ovat olleet jo jäällä, mutta eivät vielä pelaa. Pelikuntoa tarkkaillaan päivä kerrallaan.

 

IFK:N KOKOONPANO   

Maalivahdit   

36 Markus Ruusu
53 Atte Engren (varalla)   

Hyökkääjät   

51 Juha Jääskä – 12 Juhani Tyrväinen – 88 Joonas Rask ”A”
81 Lucas Lessio – 15 Anton Lundell – 14 Teemu Engberg
18 Teemu Tallberg – 21 Tommi Santala – 78 Niklas Nordgren
37 Ilmari Pitkänen – 45 Micke Åsten – 56 Lauri Kulmala

 

Puolustajat   

42 Teemu Eronen – 57 Johan Motin
27 Kyle Quincey – 24 Ryan O’Connor
2 Markus Kankaanperä ”C” – 8 Ville Varakas ”A”

44 Elias Ulander

 

Loukkaantuneet: Aleksi Laakso (4 vk),  Juho Keränen (4 kk), Erik Thorell (2-4 vk), Lennart Petrell (2-4 vk)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset