GIGANTTI OTTELUSTUDIO: ”Tänään 1+1 ja 3 pinnaa himaan”

play

IFK - Ässät klo 18.30. Ovet auki klo 17.30.

Tänään IFK pelaa ensimmäisen ottelunsa maaottelutauon jälkeen. Vastaan luistelee uuden valmennuksen alaisena Porin Ässät.

Liput matsiin Ticketmasterista!

Tänään GIGANTTI Ottelustudiossa IFK:n pelaajatarkkailija Harri Rindellin kanssa puitiin ennakkoasetelmia illan matsiin.

– Uskon, että nähdään erittäin latautunut Ässät tänään. Usein valmentajan vaihdos tuo lisäenergiaa joukkueeseen ja pelaajilla on näytön paikka, Rindell sanoi.

IFK saa tänään muutaman loukkaantumisistaan toipuneen pelaajan takaisin kokoonpanoonsa. Yksi näistä on Lennart Petrell, joka oli jo aamujään aikana täynnä energiaa.

– Odotan tänään samanlaista peliä kuin Porissa: 1+1 ja kolme pinnaa himaan, kertoi Petrell treenin päätteeksi.

Myös alle 20-vuotiaiden maajoukkueturnaukseen kutsun saanut Anton Lundell palaa kokoonpanoon. ”Lunkka” jätti maajoukkuepelit väliin ja jäi parantelemaan loukkaantumistaan Suomeen.

– Lundellin johtamaa nuorisokentällistä on kyllä ilo seurata kuten myös hänen saamaa ylivoimavastuuta, Rindell iloitsi.

IFK saa illan otteluun takaisin kokoonpanoonsa Lennart Petrellin, Anton Lundellin sekä Kyle Quinceyn. Juhani Tyrväisen ja Tommi Santalan kentälliset pysyvät samassa muodossa edellisestä ottelusta. Petrell pelaa tänään Thomas Nykoppin ja Micke Åstenin kanssa ja Anton Lundellin laidoilla viilettävät Teemu Engberg sekä Juha Jääskä. Maalissa aloittaa Markus Ruusu.

 

IFK:N KOKOONPANO   

Maalivahdit   

36 Markus Ruusu
31 Hannu Toivonen (varalla)   

Hyökkääjät   

78 Niklas Nordgren – 12 Juhani Tyrväinen – 88 Joonas Rask ”A”
37 Ilmari Pitkänen – 21 Tommi Santala – 4 Iikka Kangasniemi
32 Lennart Petrell – 80 Thomas Nykopp – 45 Micke Åsten
14 Teemu Engberg – 15 Anton Lundell – 51 Juha Jääskä

Puolustajat   

42 Teemu Eronen – 57 Johan Motin
27 Kyle Quincey – 24 Ryan O’Connor
2 Markus Kankaanperä ”A” – 8 Ville Varakas

44 Elias Ulander

Loukkaantuneet: Aleksi Laakso (1-2 vk),  Juho Keränen (3 kk), Erik Thorell (1 vk), Atte Engren (1-2 vk), Joseph Finley (1 vk), Teemu Tallberg (5 vk)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Anton LundellLennart Petrell

Näytä kaikki uutiset