IFK lähtee hakemaan kolmatta perättäistä voittoa – katso kokoonpano

Sport–IFK klo 18.30.

IFK matkusti eilen maanantaina treenien päätteeksi Vaasaan. Tänään on käyty jäällä hakemassa fiilistä illan otteluun. IFK lähtee hakemaan kolmatta perättäistä vierasvoittoa vaasalaisten kustannuksella. Sport on pelannut vasta yhden ottelun Liiga-kaudella: avauskierroksella tuli 4–2-kotivoitto Lahden Pelicansia vastaan.

Tämän illan ottelussa IFK:n maalilla aloittaa Markus Ruusu. 21-vuotias Jämsästä kotoisin oleva maalivahti pelaa ensimmäisen Liiga-ottelunsa IFK-paidasa.

Joukkueen paras pistemies kahden pelatun ottelun jälkeen on Iikka Kangasniemi. Iikka on tehoillut kauden kahteen ensimmäiseen peliin asialliset 2+2=4. Kakkoskentän oikeassa laidassa ihastuttanut numero neljä on saanut edellisissä peleissä hakea kemioita sentteri Tommi Santalan kanssa. Vasemmalle on istutettu ensin Jyväskylässä Lucas Lessio ja viimeksi Mikkelissä Micke Åsten. Tänään Vaasassa vasenta kaistaa luistelee Teemu Tallberg.

 

Ottelua voit seurata Telia TV:stä!

 

IFK:N KOKOONPANO 

Maalivahdit 

36 Markus Ruusu 

53 Atte Engren (varalla) 

Hyökkääjät 

86 Erik Thorell – 12 Juhani Tyrväinen – 88 Joonas Rask 

18 Teemu Tallberg – 21 Tommi Santala – 4 Iikka Kangasniemi 

45 Micke Åsten – 19 Juho Keränen – 32 Lennart Petrell 

81 Lucas Lessio – 82 Henrik Koivisto – 14 Teemu Engberg 

Puolustajat 

42 Teemu Eronen – 57 Johan Motin 

27 Kyle Quincey – 24 Ryan O’Connor 

8 Ville Varaks – 34 Aleksi Laakso 

2 Markus Kankaanperä

 

Loukkaantuneet: Thomas Nykopp (1 vk), Juha Jääskä (3-5 vk), Joe Finley (paluuajankohta avoin)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset