IFK:n kokoonpano runkosarjan päätöskamppailuun

Ässät-IFK tänään kello 17.00. Katso IFK:n kokoonpano.

IFK pelaa tänään runkosarjan viimeisen ottelunsa, kun joukkue kohtaa Porin Ässät. Illan kamppailu käynnistyy Isomäen jäähallissa kello 17.00. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta.

Suoran pudotuspelipaikan varmistanut IFK tavoittelee kolmen pisteen voitolla kotietua neljännesfinaaleihin. Kotijoukkue Ässät kamppailee puolestaan kotiedusta pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Molemmat joukkueet tarvitsevat tänään voiton, joten Isomäen jäähallissa pelattavassa ottelussa on isot panokset.

IFK saa tänään kauan odotetun pelaajan takaisin kokoonpanoon, kun vain kahdeksan liigaottelua tällä kaudella loukkaantumisten takia pelannut yhdysvaltalaispuolustaja Joe Finley tekee paluun kokoonpanoon. ”Big Joen” lisäksi pari edellistä matsia sivussa ollut Juha-Pekka Haataja sekä Thomas Nykopp ovat mukana Ässiä vastaan. Kevin Lankinen torjuu IFK:n maalilla.

IFK:n joukkueen terveystilanne on erinomainen, sillä yksikään pelaaja ei ole tällä hetkellä loukkaantuneiden listalla. Micke Åsten ja Juhani Tyrväinen ovat edelleen pelikiellossa.

– Lauantai-ilta Porissa sytyttää aina. Siellä on halli tulossa täyteen ja molemmilla joukkueilla on ottelussa vielä panoksia, joten tunnelmaa riittää varmasti. Olemme pelanneet viime aikoina hyvin ja saaneet tärkeitä voittoja. Joukkueen suunta on oikea. Pudotuspeleihin täytyy kuitenkin löytää vielä yksi ylimääräinen vaihde, IFK-kapteeni Lennart Petrell kertoo.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

30 Kevin Lankinen
53 Atte Engren (varalla)

Hyökkääjät

32 Lennart Petrell (C) – 80 Thomas Nykopp – 88 Joonas Rask (A)
86 Erik Thorell – 72 Patrik Carlsson – 27 Juha-Pekka Haataja (A)
18 Teemu Tallberg – 82 Jarkko Malinen – 15 Vili Sopanen
28 Jerry Ahtola – 38 Panu Mieho – 74 Henri Tamminen

Puolustajat

2 Markus Kankaanperä – 11 Saku Salmela
3 Joe Finley – 43 Miihkali Teppo
47 Juuso Salmi – 24 Ryan O’Connor

Ässät-IFK tänään kello 17.00. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta.

Varmista paikkasi IFK:n playoffs-kotiotteluihin!

Playoffs-kausikorttien myynti on käynnissä ja nyt voit varmistaa oman paikkasi Nordiksella kaikkiin kevään pudotuspeliotteluihin. Kausikortti on ainoa tapa varmistaa se, että pääset mestoille myös niihin huippumatseihin, joista monet jäävät ilman lippua. Tilaa kausikorttisi tästä linkistä.

Kausikorttilaisena saat myös tuhdin määrän lisäetuja. Niihin voit tutustua tällä sivulla.

IFK:n pudotuspelikotiotteluiden irtoliput tulevat myyntiin maanantaina 12.3.2018 kello 12.00 kaikkiin Ticketmasterin myyntikanaviin.

Näytä kaikki uutiset