logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Onnistumiset tuovat vastuuta – Jääskälle luvassa isot minuutit Kuopiossa

KalPa - IFK klo 18.30.

IFK:n kokoonpanossa ei tänään KalPaa vastaan yllätyksiä nähdä. Valmennus tekee pieniä muutoksia ketjuihin johtuen Anton Lundellin sekä Teemu Engbergin maajoukkuekutsuista.

Lundell ja Engberg ovat alle 20-vuotiaiden maajoukkueen mukana valmistautumassa ikäluokan MM-kisoihin. Niklas Nordgrenin kisamatka tyssäsi loukkaantumiseen Ilves-matsissa – ainakin toistaiseksi.

Pirteästi viime aikoina esiintynyt Juha Jääskä saa tänään mahdollisuuden Tommi Santalan ja Iikka Kangasniemen rinnalla. 20-vuotias vauhtikone osui viime viikolla SaiPaa vastaan juuri Kangasniemen syötöstä.

Jääskä on edustanut IFK:ta juniorista lähtien. Liigadebyyttinsä ”Jäky” teki jo kaudella 2015-16. Tällä kaudella stadilainen on tehtaillut sarjassa tehot 2+5.

Thomas Nykopp palaa kokoonpanoon ja pelaa tänään Ilmari Pitkäsen sekä Lauri Kulmalan sentterinä. 19-vuotias Kulmala on esiintynyt tällä kaudella kuudessa liigaottelussa ja raamikas hyökkääjä teki lokakuussa ensimmäisen liigaosumansa Lukkoa vastaan.

IFK:n maalilla aloittaa Atte Engren.

Matsia voit seurata suorana Telia TV:stä.

 

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren
36 Markus Ruusu (varalla)

Hyökkääjät

86 Erik Thorell – 12 Juhani Tyrväinen – 88 Joonas Rask
51 Juha Jääskä – 21 Tommi Santala – 4 Iikka Kangasniemi
32 Lennart Petrell – 82 Henrik Koivisto – 28 Miles Koules
37 Ilmari Pitkänen – 80 Thomas Nykopp – 56 Lauri Kulmala

Puolustajat

42 Teemu Eronen – 57 Johan Motin
27 Kyle Quincey – 24 Ryan O’Connor
8 Ville Varakas – 34 Aleksi Laakso
3 Joe Finley

Loukkaantuneet: Teemu Tallberg (8-10 vk), Juho Keränen (2 kk), Micke Åsten (4 vk), Markus Kankaanperä (1 vk), Niklas Nordgren (poissa toistaiseksi)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Juha Jääskä

Näytä kaikki uutiset